TAŞERON PERSONEL KADRO BAŞVURU SONUÇLARI LİSTESİ

TAŞERON PERSONEL KADRO BAŞVURU SONUÇLARI LİSTESİ

İLANDIRKamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alım sözleşmesi kapsamında çalıştırılmak..

İLANDIR

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alım sözleşmesi kapsamında çalıştırılmakta olan taşeron işçilerinin, 20.11.2017 tarih ve 696 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 127’nci maddesiyle 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 23. ve 24. maddesi kapsamında sürekli işçi kadrosuna geçiş talebine ilişkin başvuruları incelenmiş olup, başvurusu kabul edilen  ve başvurusu kabul edilmeyen personele ait listeler  ekte yayınlanmıştır.

1 Ocak 2018 tarihli ve 30288 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan uygulamaya dair usul ve esasların 35. maddesinde belirtilen “ İnceleme neticesinde şartları taşıdığı ve taşımadığı tespit edilenlerin isimleri, çalıştıkları teşkilat ve/veya biriminde belirtilmesi suretiyle müracaat ettikleri birimlerce/idarece ilan (internet veya kurumca belirlenecek şekilde) edilir ve bunlar yükleniciye bildirilir. Bu şekilde yapılan ilan tebliğ yerine geçer. Başvuru sahiplerine ayrıca tebligat yapılmaz”. Maddesi uyarınca ilgili kişilere ayrıca tebligat  yapılmayacağı ve başvurusu kabul edilmeyenlerin, ilan tarihinden itibaren 3 gün içerisinde (23.02.2018 mesai bitimine kadar) Valilik İtiraz Komisyonuna gerekçesini de belirtmek suretiyle yazılı olarak müracaat etmeleri gerekmektedir. 

1. BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ

2. BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ


Kaynak: İstanbulses/ Bakırköy


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.