Taşeronda Çalışan Personelin İşçi Statüsüne Geçiş Sınavına Girmeye Hak Kazananların Listesi

Taşeronda Çalışan Personelin İşçi Statüsüne Geçiş Sınavına Girmeye Hak Kazananların Listesi

İLANDIR696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 127. Maddesinin; Geçici 24. Maddesi Gereği Taşeronda Çalışan Personeli..

İLANDIR

696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 127. Maddesinin; Geçici 24. Maddesi Gereği Taşeronda Çalışan Personelin İşçi Statüsüne Geçiş Sınavına Girmeye Hak Kazananların Listesi

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alım sözleşmesi kapsamında çalıştırılmakta olan taşeron işçilerinin, 20.11.2017 tarih ve 696 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 127’nci maddesiyle 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 23. ve 24. maddesi kapsamında işçi statüsüne geçirilmesi başvuruları ile ilgili Tespit Komisyonu tarafından yapılan çalışma sonucunda çeşitli nedenlerle başvuruları reddedilen (114) personelden (81) personel itiraz komisyonuna itiraz başvurusunda  bulunmuştur. İstanbul Valiliği bünyesinde oluşturulan itiraz komisyonunun yaptığı inceleme sonucunda (1) personelin başvurularının KABULÜNE; (2) personelin başvurusu mahkemeden MEMNU HAKLARIN İADESİ KARARI ALMASI ŞARTIYLA KABÜLÜNE; (78) personelin başvurularının ise REDDİNE karar verilmiştir.

 

İtiraz  komisyonu  değerlendirmesi  sonucunda toplam (78) personelin  başvuruları reddedilmiş, (3) personel ise tebliğde belirtilen şartları taşıdıkları değerlendirilerek, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması öncesinde sınava girmeye hak kazanmıştır. Sınava Girmeye Hak Kazananların Kesin Listesi ilan ekindedir.

 

Sınav 13-03-2018 / 18-03-2018 tarihleri arasında yapılacak olup personelin hangi tarihte ve nerede sınava gireceğine ilişkin liste ilan ekindedir. Personelin sınav tarihleri ve sınava gireceği yer ile ilgili müdürlükleri aracılığıyla bilgilendirme yapılacaktır. Geçerli mazereti olan personelin sınavları       19-03-2018 tarihlerinde yapılacaktır.

 

Tebliğin “ Sınavın Gerçekleştirilmesi ve İlanı” başlıklı 39. Maddesi 1. Fıkrası gereğince hak sahibi işçilerin İşçi Statüsüne geçirilmesine ilişkin sınav tüm personel için SÖZLÜ olarak yapılacaktır.

 

Sınav soruları personelin eğitim düzeyine uygun olarak Valilik Makamı tarafından gönderilecek sorulardan oluşacaktır.

EKLER     :

İtiraz Komisyonu Sonuç Listesi

Sınava Girmeye Hak Kazananların Kesin Listesi

Personelin Sınav Yeri ve Tarihleri Listesi


Kaynak: İstanbulses/ Bakırköy


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.