Tatillerini “Yaz Okulları”nda dolu dolu geçiriyorlar

Tatillerini “Yaz Okulları”nda dolu dolu geçiriyorlar

Bilim eğlenceli hale geliyor

Etkinlikler kapsamında Pendik Belediyesi AÇEM’lerde 4-6 yaş arasındaki çocuklar için boyama, hikaye okuma, geleneksel çocuk oyunları gibi aktiviteler gerçekleştiriliyor. Bilim sınıflarında ise çocuklara basit ama eğlenceli deneyler önce teorik sonra da pratik bir şekilde uygulamalı olarak anlatılıyor.

LEGO’dan robot yapmayı öğreniyorlar

Bilim merkezlerinde ise 7 ila 13 yaş arasındaki çocuklara yönelik aktiviteler düzenleniyor. Bunlar arasında çocukların en çok ilgisini LEGO’dan robot yapma dersi çekiyor. Parçaları birleştirerek robot yapan çocuklar ardından da tablet aracılığıyla yaptıkları robotu hareket ettirmeyi öğreniyor.

Origami nasıl yapılır, artık biliyorlar

Çocuk Kütüphanesi Atölyeleri programı sadece Kaynarca Yeni Nesil Yaşam Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. 4 ila 7 yaş arasında çocuklar için düzenlenen dersler arasında çerçeve yapımı ve origami gibi çocukların hem zihinsel hem de fiziksel yeteneklerini artıracak etkinlikler yer alıyor.

 

mxbbI6kveyljqurxcf4f87e5.jpg

zvksren6fhuf0d8w5wzmpevk.jpg

i8efy2omtgcojkaeIpw1rbp7.jpg

onvugprbut2ni9s4ferpoqjq.jpg

kzhf4qgouipkjntt0Ipbleof.jpg

ktcyfbi3Ima8f4houezlckxa.jpg

g8wh3nsaquxathgmy5remwId.jpg

Ia7mcwrypd9lpv0tfybquk3f.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.