Tayfun Canlı'dan TFF Başkanı Büyükekşi'ye ziyaret

Tayfun Canlı'dan TFF Başkanı Büyükekşi'ye ziyaret

Edremit ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı Canlı'dan TFF Başkanı Büyükekşi'ye ziyaret

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can'ı ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Canlı, yeniden seçilen TFF Başkanı Büyükekşi ile Yönetim Kurulu Üyesi Can'ı tebrik ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Canlı, Büyükekşi'ye Edremit ilçesindeki sportif faaliyetleri ve Edremit Belediyesi'nin spora yönelik yatırımları hakkında bilgi verdi. Canlı, Edremit ilçesinde bulunan Kazdağları'nın dünyada en bol oksijene sahip yerlerin başında geldiğini belirterek spor kulüpleri tarafından tercih edilen Bolu ve Afyon gibi Kazdağları'nın da kamp alanı olarak değerlendirebileceği önerisinde bulundu. Canlı, Edremit'teki şehit ve gazi yakınları için destek de istedi.

TFF Başkanı Büyükekşi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, TFF olarak ülkenin dört bir yanındaki sportif faaliyetleri yakından takip ettiklerini belirtip, Edremitlilere selamlarımı gönderdi. Başkan Büyükekşi, Edremit'te yaşayan şehit aileleri ile gazi ve gazi ailelerini A Milli Takımın oynayacağı ilk maçta stadyuma davet etti.
Başkan Büyükekşi ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, Tayfun Canlı'ya Milli takım forması hediye etti. Canlı ise "Bir dönemlerde futbol oynamış bir sporcu olarak, Ay yıldızlı Milli Takım formamızı almaktan gurur ve onur duydum" dedi.(DHA)
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.