TECH ISTANBUL, KAMU VE STK EN İYİ PROGRAM ÖDÜLÜNÜ ALDI

TECH ISTANBUL, KAMU VE STK EN İYİ PROGRAM ÖDÜLÜNÜ ALDI

Tech Istanbul, düzenlediği ‘Girişimcilik Programı’ ile girişimcilerin hızlı büyümesine katkı sağlıyor. Tech Istanbul, fikir aşamasından globale açılmaya kadarki süreçte girişimcilerin ihtiyaçlarına yönelik destek veriyor.

Girişimci Kurumlar Platformu ve Özyeğin Üniversitesi iş birliğinde bu yıl beşincisi düzenlenen Kurumsal Girişimcilik Ödül Töreni 12 Aralık’ta Fast Company Türkiye tarafından Wyndham Grand Istanbul Levent’te gerçekleştirdi.

Başarılı kurum içi girişimcilik programlarının teşvik edilmesi amaçlanan Kurumsal Girişimcilik Ödülleri’nde, geçtiğimiz sene düzenlemiş olduğu Girişimcilik Programı ile “Kamu ve STK En İyi Programı” kategorisinde birincilik ödülü Tech Istanbul’un oldu.

Kurumsal Girişimcilik Ödül Töreni’nde; Tech Istanbul adına ödülü, İBB Akıllı Şehir Şube Müdürü Ali Taşdemir ve İBB Tech Istanbul İş Geliştirme ve Girişimcilik Koordinatörü Hatice Ertüzün Kutlu aldı.

Başvuruların jüri tarafından değerlendirmesinde; ana faaliyet alanına uzaklık, yakınlık, fikrin kurum içinde çalışanlardan gelmesi, girişimin ortak ürün geliştirme, müşterisi olma, yaratılan ölçülebilir değer ve ticarileşme faktörleri dikkate alındı.

Tech Istanbul faaliyetlerini detaylı incelemek için tech.istanbul web adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.