TEM’de zincirleme kaza: 2’si ağır 4 yaralı

TEM’de zincirleme kaza: 2’si ağır 4 yaralı

TEM Otoyolu Ispartakule mevkiinde 4 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazası meydana geldi.

TEM Otoyolu Ispartakule mevkiinde 4 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada, 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Olay, saat 16.00 sıralarında TEM Otoyolu İspartakule mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, emniyet şeridinde hızla ilerleyen lüks otomobil, arıza yaptığı için aynı şeritte duran kamyona arkadan çarptı. Bu sırada aracındaki arızayı onarmaya çalışan sürücü, kamyonun altında sıkıştı. Kamyona çarpan lüks otomobil, sol şeride savrularak başka bir otomobil ile minibüse çarptı.

2'si ağır 4 yaralı

4 aracın karışmış olduğu zincirleme kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler yaralılara müdahale ederken, polis trafik akışını tek şeritten kontrollü olarak sağlamaya çalıştı. TEM Edirne istikametinde trafik kilitlendi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin çabasıyla sıkıştığı yerden çıkarılan yaralı kamyon sürücüsü de hastaneye sevk edildi. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza yapan araçlar çekicilerle olay yerinden kaldırıldı. Araçların kaldırılması ve ekiplerin incelemelerinin ardından yolun açılmasıyla trafik normale döndü.

TEM’de zincirleme kaza: 2’si ağır 4 yaralı

TEM’de zincirleme kaza: 2’si ağır 4 yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.