TEPEBAŞI BELEDİYESİ EVDE BAKIM HİZMETLERİ, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

TEPEBAŞI BELEDİYESİ EVDE BAKIM HİZMETLERİ, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

Tepebaşı Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri TEBEV, ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmıyor. 65 yaşüstü kimsesiz vatandaşlara, sağlık kontrollerinden market ve eczane alışverişine...

Tepebaşı Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri TEBEV, ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmıyor. 65 yaşüstü kimsesiz vatandaşlara, sağlık kontrollerinden market ve eczane alışverişine kadar çok sayıda hizmet sağlanıyor.

Tepebaşı Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik evde sağlık ve bakım hizmetleri uygulaması TEBEV, Mart 2012’den bu yana vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor.

TEBEV ekipleri tarafından evde verilen sağlık hizmetleri kapsamında tansiyon, ateş, şeker ölçümleri yapılırken tıbbi malzeme desteği de sağlanıyor. Ekipler ayrıca yurttaşlara, kullandıkları ilaçların takibi, sağlık durumları ve dikkat etmeleri gereken konular hakkında da bilgilendirmede bulunuyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren TEBEV, eczane ve market alışverişine kadar pek çok hizmet veriyor. TEBEV görevlileri, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini de dinleyerek resmi kurumlardaki işlemlerini de takip ediyor.

TEBEV’in hizmetlerinden 65 yaşüstü yaşlılar, tedaviye yönlendirilmesi gereken mağdur hastalar, yalnız yaşayıp kendi bakımını sağlayamayanlar, yatalak durumda olanlar, evde sağlık bakımına ihtiyaç duyan hastalar, sosyal güvencesi bulunmayanlar ve sağlık hizmetine ulaşamayan vatandaşlar yararlanabiliyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.