Teravih sonrası limonata ikramı

Teravih sonrası limonata ikramı

Ramazan ayı boyunca vatandaşlara doğal limonata ikram eden Zeytinburnu Belediyesi, yaz sıcaklarına denk gelen ramazan ayında vatandaşların imdadına yetişiyor.

Her yıl teravih namazı sonrası vatandaşlara soğuk limonata ikram eden Zeytinburnu Belediyesi, geleneğini bu yıl da bozmadı. Ramazanın yaz aylarına denk gelmesiyle birlikte soğuk meşrubat ikramını artıran belediye, yoğun talep üzerine limonata ikramını başta Seytitnizam ve Merkezefendi Camii olmak üzere Süleyman Çetinsaya Camii, Sultan Murat Camii, Selvili Çınar Camii, Köşeli Camii, Yenidoğan Camii ve Konyalı Camii gibi birçok camide yaygınlaştırdı.

Teravih namazları sonrası Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın da kendi elleriyle ikram ettiği limonata dağıtımı renkli görüntülere sahne oluyor. İlçede ramazan ayının adeta geleneksel bir etkinliği haline dönüşmüş olan limonata ikramı en çok da çocukların işine yarıyor. Teravih sonrası cami avlusunda koşuşturan çocuklar ilk sırayı kapmak için birbiriyle yarışıyor. Lezzetiyle vatandaşlardan tam not alan limonata, ramazan ayı boyunca Seyitnizam ve Merkezefendi Camii başta olmak üzere ilçedeki birçok camide ikram edilmeye devam edecek.


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.