TİP’LİLERE POLİS MÜDAHALE ETTİ

TİP’LİLERE POLİS MÜDAHALE ETTİ

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Kızılay’ın AHBAP Derneği’ne 46 milyon TL’ye çadır satmasını Kızılay’ın Kadıköy şubesi önünde protesto etmek istedi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Kızılay’ın AHBAP Derneği’ne 46 milyon TL’ye çadır satmasını Kızılay’ın Kadıköy şubesi önünde protesto etmek istedi. Protestoya izin vermeyen polis, TİP İstanbul İl Başkanlığı’nı abluka altına aldı. Polis, TİP milletvekillerinin bina önünde açıklama yapmasına da izin vermedi. Çok sayıda TİP üyesi gözaltına alındı.

TİP, Kızılay’ın Kahramanmaraş merkezli depremlerin üçüncü gününde AHBAP Derneği’ne 46 milyon TL karşılığında 2 bin 50 çadır sattığının ortaya çıkmasının ardından bu akşam Kızılay’ın Kadıköy şubesi önünde basın açıklaması yapmak istedi. Basın açıklamasına izin vermeyen polis, TİP İstanbul İl Başkanlığı’nı abluka altına aldı. TİP, çok sayıda MYK ve PM üyesi, il ve ilçe yöneticisi ile gönüllerin gözaltına alındığını duyurdu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.