TJK 2024 yılı Bütçe ve Tüzük Tadili ile ilgili Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi

TJK 2024 yılı Bütçe ve Tüzük Tadili ile ilgili Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi

Toplantıda Divan Başkanlığına eski Başkanlarımızdan Behçet Homurlu, Divan Üyeliklerine ise Kemal Arif Turan, M. Ülkan Delikan, Balkar Balkaroğlu ve M. Sencer Girgin oy birliğiyle seçildiler.


Soldan sağa;  Balkar Balkaroğlu, M. Ülkan Delikan, Behçet Homurlu, Kemal Arif Turan ve M. Sencer Girgin

Toplantının açılışında; devletimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz ile Türkiye Jokey Kulübü ve tüm atçılık camiasından ebediyete intikal etmiş olan üyelerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.

Kulübümüz Başkanı Serdal Adalı’nın açılış konuşmasının ardından Genel Sekreterimiz Ahmet Özbelge, Türkiye Jokey Kulübü Dernek ve İktisadi İşletmelerinin 2024 yılı gelir gider tablosu ile yatırım bütçelerini Genel Kurul ile paylaştı.

Sunumdan sonra, eski Başkanlarımızdan Ömer Faruk Girgin ve Asli Üyemiz Cüneyt Çalıcıoğlu birer konuşma yaptı.

 

Genel Müdürümüz Tuncel Aydın ise Merkezi Bahis Sisteminin yenilenmesi hakkında Genel Kurula bilgiler sundu.

Soldan sağa; Gülnur Gülerce (Yönetim Kurulu Üyesi), Tuğban İzzet Aksoy (Yönetim Kurulu Üyesi), Ahmet Özbelge (Genel Sekreter), Serdal Adalı (Başkan), Adil Mert Kaya (Genel Sayman), Hakan Yücetürk (Yönetim Kurulu Üyesi) ve Şükrü Erdem (Yönetim Kurulu Üyesi)

Kulübümüz Dernek ve İktisadi İşletmelerinin 2024 yılı bütçeleri ayrı ayrı oylamaya sunularak oy birliğiyle kabul edildi.

Soldan sağa; Burak Konuk (Genel Müdür Yardımcısı), Mehmet Şirin Bozkurt (Genel Müdür Yardımcısı), Murat Kuluöztürk (Genel Müdür Yardımcısı), Tuncel Aydın (Genel Müdür) ve Ahmet Kılınç (Genel Müdür Yardımcısı)

Toplantı gündeminin 5’inci maddesi uyarınca, dernek tüzüğünün muhtelif maddelerinde yapılan değişiklik önerileri görüşüldü ve oylanarak karara bağlandı.

Dilek ve öneriler gündem maddesinin ardından Genel Kurul sona erdi.

 

g6qmlI49fo8eiagdbpx7rsls.jpg

7jh1ej6xysn29mgifpcyrql5.jpg

hovw7ckjhlprzgqngtz94s5x.jpg

bfyqpodji9kuy7vnwqp452gh.jpg

4f3h5xh9mucvkvp0ydbnbg82.jpg

8efczlg6nmphtnbtsajkgwql.jpg

gektpdlqzuq305mxaoohjmwk.jpg

84m5pufvgdswzaetbmroxyqs.jpg

whj9n5fkxnd6j3gdosuebaq8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.