TOKATLILAR’DAN BAŞKAN YILMAZ’A SEVGİ SELİ

TOKATLILAR’DAN BAŞKAN YILMAZ’A SEVGİ SELİ

Silivri Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, iftar programları kapsamında Silivrili vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Cumhur İttifakı Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Güler’in ev sahipliğinde organize edilen iftar programında hep birlikte oruçlar açılarak dualar edildi. İftar programı kapsamında Tokatlılar ile buluşan Başkan Yılmaz, yaptığı konuşmada birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdi. Büyük coşkuyla geçen programda sık sık “Tokatlılar Yanında ve Volkan Yılmaz Hizmet Durmaz” sloganları atıldı. İftar programına; Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Poyraz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GÜLER: “ÇİFTE BAYRAMI YAŞAYACAĞIZ”

İftar programının açılış konuşmasını yapan Cumhur İttifakı Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Güler, “Öncelikle bu akşam beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’la beraber hem Anadolu’nun hem Tokat’ın hem de Silivri’nin sesi olarak bir yola çıktık. 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra inşallah çifte bayramı yaşayacağız. Silivri’de Volkan Yılmaz ve İstanbul’da Murat Kurum için desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

POYRAZ: “VOLKAN YILMAZ 5 SENE ÖNCE SİLİVRİ’YE MÜHRÜNÜ VURDU”

Güler’in ardından konuşan MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Poyraz, “Ben Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı 2004 yılından beridir tanıyorum. MHP’de yıllarca beraber görev yaptık. Kendisi o zamandan beri benim ağabeyimdir. Onun için belediye başkanı demektense ağabey demek benim için daha uygun oluyor. Volkan Yılmaz ağabeyim 5 sene önce Silivri’ye mührünü vurdu. Yeni dönem için buradaki kalabalığı ve coşkuyu görünce bu iş bitmiştir diyorum. İnşallah İstanbul’da Murat Kurum, Silivri’de Volkan Yılmaz başkan kazanacak” diye konuştu.

TURAN: “NET BİR ŞEKİLDE VOLKAN YILMAZ’IN YANINDAYIZ”

Poyraz’ın ardından bir konuşma yapan geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, “Biz AK Parti olarak 2019 yılında olduğu gibi 2024 yılında da net bir şekilde, amasız ve fakatsız Volkan Yılmaz Başkanımızın yanındayız. Dimdik duruyoruz ve yine Silivri kazanacak, İstanbul kazanacak diyoruz. 2004-2009 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Silivri Belediyesinin aynı istikamette olmasından dolayı Silivri'ye çok iyi hizmetler yaptık. Murat Kurum İstanbul’da Volkan Yılmaz da Silivri’de başkan olduğu vakit Silivri bugünkü hizmetlerin 10 kat fazlasına kavuşmuş olacaktır. Onun için yerel seçimlerde Silivri’de MHP’nin ve İstanbul’da da AK Parti’nin mührünü basıyoruz. İstanbul’da Murat Kurum ve Silivri’de Volkan Yılmaz diyerek hepimiz kazanacağız diyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YILMAZ: “SİLİVRİ TARİHİNDE İLK OLAN HİZMETLERİ VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞTURDUK”

İftar programında konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Plevne Kahramanı Gazi Osman Paşa’nın torunlarıyla bir arada olduğumuz iftar programı vesilesiyle Silivri’den; Almus’a, Artova'ya, Başçiftlik’e, Erbaa’ya, Niksar’a, Pazar’a, Reşadiye’ye, Sulusaray’a, Turhal’a, Yeşilyurt’a ve Zile’ye sevgiler ve selamlar olsun. Sizlerin teveccühüyle seçildiğimiz belediye başkanlığında birinci dönem görev süremiz 31 Mart 2024 tarihinde tamamlanmış olacaktır. Allah’a çok şükürler olsun ki 5 yıl önce size verdiğimiz sözlerin ve taahhüt ettiğimiz hizmetlerin çok daha fazlasını başarmış olarak huzurunuza çıktık. Silivri Belediyesi olarak geride bıraktığımız 5 yıllık dönemde; spor tesislerinden kapalı yüzme havuzlarına, çocuk kütüphanelerinden halk kütüphanelerine, kapalı pazar yerlerinden kapalı otoparklara, kadın plajından halk plajlarına, köy pazarlarından hayvan pazarına, Vakkas Kafe’den Gölet Kafe’ye, engelsiz çocuk alanlarından anaokullarına, aile sağlığı merkezlerinden 112 acil servis istasyonlarına, Atık Getirme Merkezinden Teknopark’a, Mübadele Evinden Fotoğrafçılık ve Yeşilçam Sergi Evine kadar çoğu Silivri tarihte bir ilk olan hizmetleri ve eserleri vatandaşlarımızla buluşturduk. Sevdalısı olduğumuz ve gururunu taşıdığımız şehrimizde üretken belediyecilik vizyonumuzla yaptığımız hizmetlerle hep vatandaşımızın yanında olduk. 5 yıl önce söz verdiğimiz gibi insanlarımızın arasında parti, yöre, fikir ve köken farkı gözetmeden her bir ferdimizi Allah’ın bir emaneti görüp, hiç kimseyi ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden kucakladık” şeklinde konuştu.

“ÇALIŞMAYI NİMET GİBİ TELAKKİ EDİYORUZ”

Silivri’de hayırseverlerle yapılan hizmetlerin önemine vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak 5 yıldır yaptığımız hizmetler Silivri’nin dört bir yanında gözler önündedir. Silivri'de halkın belediyeye olan çökmüş ve yerin dibine geçmiş güven duygusunu yeniden sağladık. Hayırseverlerin ve sponsorların yaptığı bağışlardan bunu anlayabiliyoruz. 5 yılda Silivri Belediyesine yapılan ayni ve nakdi bağışlar, Silivri Belediyesinin tarihinde yapılmış olan bağışlardan katbekat fazladır. Bağışlar ve sponsorluklar Silivri'de birçok eserin kazandırılmasına katkı sunmuştur. Engelsiz yaşam merkezimizden sağlık ocaklarına, kamu hizmet binalarımızdan sosyal desteklere kadar birçok örnekleri verebiliriz. BizdenSize Sosyal Marketin destek ve yardımlarının miktarı göreve geldiğimiz yıldan beri katbekat artarak devam etmiştir. Biz çalışmayı nimet gibi telakki ediyoruz. Milletimize hizmeti var oluşumuzun özü olarak değerlendiriyoruz. Silivri'de yaşayan tüm vatandaşlarımıza elimizi uzatıyoruz. Silivri Belediyesi olarak her insanımıza gönlümüzü açıyor ve yüreğimizin derinliklerinde yer ayırıyoruz. MHP ve Cumhur İttifakı olarak milletimize gönlümüzü verdik. Ülkemize ömrümüzü adadık. Hiç kimseyi öteki görmüyoruz. Milletimizin tüm güzelliklerini sahipleniyoruz. Türk milletine adanmışlığımız hesabi değil hasbidir. Aşkımız ise kuru laf değil, kalbidir. Bu ilhamla Silivri'nin her köşesindeyiz” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKINI ZAFERE TAŞIYACAĞIZ”

31 Mart Yerel Seçimleriyle ilgili destek isteyen Başkan Volkan Yılmaz, “Biz, dejenere ve deforme olmuş, değersizliğin ve dedikodunun içine gömülmüş belediyecilik anlayışının terkini istiyoruz. Karşılıksız sevdiğimiz milletimize hizmet etmek için dürüst, temiz ve yetişmiş kadrolarımızla, üretken belediyecilik vizyonumuzla MHP ve Cumhur İttifakı’nı 31 Mart Yerel Seçimlerinde zaferle taçlandırmayı arzuluyoruz. 5 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin yüzüncü yılı olan 2023 yolunda, Silivri'ye 23 dev projenin sözünü vermiştik. 5 yıl boyunca bu projelerimizi nasıl yaptıysak yeni dönemde de ‘Yeni Yüzyılda Silivri'ye 100 Akı Eserler’ adını verdiğimiz projelerimizi de hayata geçireceğiz. El ele, kol kola, gönül gönüle, omuz omuza, birliğin gücüyle, ayırmadan ve ayrıştırmadan Cumhur İttifakı’nı zafere taşıyacağız. Silivri sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Silivri’mizi İstanbul’un bir çekim merkezi yapmak ve kurduğumuz hayalleri gerçekleştirebilmek için 31 Mart Yerel Seçimlerinde sizlerin huzurlarınızdayız. Sizlerin teveccühü olduktan sonra Silivri'ye mührümüzü vurmaya çok ama çok az bir zaman kaldı. İnanıyorum ki sizlerin duasıyla, destekleriyle, yardımlarıyla ve merkezi hükümetin de tam desteğini alarak Silivri’mizi daha ileriye taşıyacak ve hemşehrilerimizi hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız. 31 Mart akşamı sandıklar kapanana kadar İstanbul'u Muradına erdirmek ve Silivri’de tekrar Volkan Yılmaz demek için teveccühlerinize talibiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından günün anısına MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Poyraz tarafından; Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk’a teşekkür plaketi takdim edildi.




zqe0kbnolj6g5dmgr9jpvbf4.jpg

llquo5xjwudf7z1hmfbpn0ri.jpg

ugwo6ptdypsrmjvxdwb3nnqz.jpg

zvhw36htka4fbyqr2yfnmksv.jpg

wi4ly0oxvohxajmzmd1a3ffq.jpg

ftwd3bjoasspzarnrxgvobpt.jpg

ra2ykd3mjpjctwaolwz05dxx.jpg

9ynen5c3wzdmu4qv7arzcvja.jpg

afuxbkg8ecwp2tqrbphkz9vv.jpg

u7xIlhqjfbepca3wtbmpgorr.jpg

dn3sx0hik5ecubk6tyapspxe.jpg

njexonrd9jatqy3o5gurhm4f.jpg

Ilhqmucsptraibc0wu6k4x7n.jpg

l9jcnakgvsujp023md5ewv7k.jpg

kghq1pve0rubawd3e5z6cvan.jpg

gavf4s2q90kbfotvwjmzyhou.jpg

87dtekxrlvfvnewwkpijua59.jpg

ydrivtnur6tIe5vs4nupegkw.jpg

jzsdntatel6cvf3eIwqjup25.jpg

8fpq1l0oywesIzmdh7ujlvr2.jpg

li2vjhm6df4gwfuwcopguqcv.jpg

ci2wnr3eg1jrtkbecobsIvpz.jpg

kb9Igqvph2dfszi87myn5rgx.jpg

hsntcleoguqlsenxkdjyww7f.jpg

ofysb3uatcqnrvdyvxqhemwr.jpg

oh0ntbprmzhuw3t9udgy42fp.jpg

sl5abotdx7m6vonfyugqejh4.jpg

bma52jcIxp6uxm4fda9bndhe.jpg

kj6wsI7xtyb8e2eph1iofxd3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.