TOPLU TAŞIMADAKİ DÜŞÜŞ ORANI YÜZDE 44

TOPLU TAŞIMADAKİ DÜŞÜŞ ORANI YÜZDE 44

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun Türkiye'de koronavirüs'ün görülmeye başlamasının ardından İstanbul'da vatandaşların metro, metrobüs ve otobüs kullanımındaki yüzdeyi paylaştı.

Ongun “Pazartesi günü toplu taşıma kullanım verileri incelendiğinde salgın sebebiyle İstanbul’da kullanım oranın da yüzde 44’lük bir düşüşün olduğu vatandaşlarımızı salgın hastalığa karşı verilen mücadelede resmî kurumların yönlendirmelerine riayet etmeleri konusunda bir kez daha uyarmak isteriz” dedi.
 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun Türkiye'de koronavirüs'ün görülmeye başlamasının ardından toplu taşımalardaki kullanım oranlarını açıkladı. Ongun Pazartesi toplu taşıma verilerinin incelendiğinde İstanbul genelinde kullanım oranlarının yüzde 44’lük düşüş olduğunu belirtti.

Sosyal medya hesabından paylaştığı veriyi grafikle anlatan Ongun, metro, metrobüs ve otobüs kullanımında Pazartesi günü toplu taşıma araçlarını kullanan İstanbullularda yüzde 48’lik düşüş olduğun belirtti. Ongun, “Pazartesi günü toplu taşıma kullanım verileri incelendiğinde salgın sebebiyle İstanbul’da kullanım oranın da yüzde 44’lük bir düşüşün olduğu vatandaşlarımızı salgın hastalığa karşı verilen mücadelede resmî kurumların yönlendirmelerine riayet etmeleri konusunda bir kez daha uyarmak isteriz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.