Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Yönelik Farkındalık Etkinliği

Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Yönelik Farkındalık Etkinliği

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın veAile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Esas 01 Migros Aile Kulübü iş birliği ilebabalar ve çocuklarının birlikte eğlenceli bir gün geçirebilmesi için Babalarve Çocuklar Mutfakta Atölyesi’nin ikincisini düzenlendi.

ESAS 01 Burda AVM'degerçekleştirilen mutfak atölyesine 12 baba çocuklarıyla birlikte katıldı.

Toplumsal cinsiyet eşitliğiniodağına alan ayölyede; babaların çocukları ile zaman geçirmeleri, yakın ilişkikurmasına olanak sağlandı. Etkinlik ayrıca erkeklerin ve erkek çocuklarınıntoplumsal cinsiyet eşitliğine katılımını sağlama yönünde farkındalık sağlamakamacıyla gerçekleştirildi.

Kadın ve Aile Hizmetleri DairesiBaşkanlığı'na bağlı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesindeki GündüzBakımevleri’nde eğitim gören çocuklar babalarıyla birlikte mini pizza- poğaçayaparak keyifli dakikalar yaşadı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın veAile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın hazırladığı “çocuk ihmal ve istismarbilgilendirme broşürleri” dağıtılarak, çocuğa yönelik ihmal ve istismardurumunda başvuru yapılabilecek merkezler ve iletişim numaraları hakkındabilgilendirme de yapıldı. 

57ws9dyrb2vfeccIkawlo3oe.jpg

cIepqmu3ux1mgh4zbasejl6l.jpg

Igeofexwn80uogmxsd2nmpql.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.