Toprak Dede’nin parkında ağaç kardeşliği

Toprak Dede’nin parkında ağaç kardeşliği

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü  Çevre Haftası Etkinlikleri kapsamında Girne Mahallesi Hayrettin Karaca Parkı’nda gün boyunca sürdürülen ‘Ağaç Kardeşliği Projesi’ etkinliği düzenledi.
TEMA gönüllüsü olan yaklaşık 150 ilkokul öğrencisi ile Maltepe Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezi üyeleri Hayrettin Karaca parkında hazır bulundu. Etkinlikte İsmet İnönü İlkokulu, Bağlarbaşı İlkokulu, Evliya Çelebi İlkokulu ve Kazım Tunç İlkokulu öğrencileri keyifli dakikalar geçirdi.   Etkinliğin ilerleyen dakikalarında iki nesil parkta bir araya gelerek sembolik meşe ağacı dikimi gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında parktaki ağaçlar tanıtıldı ve öğrenciler hazırladıkları çevre konulu şarkıları seslendirilerek hem eğlendiler, hem de eğlendirdiler. Genç ve yaşlı nesili bir araya getiren bu ortak çalışmada Altın Yıllar Merkezi üyeleri gelecek nesillere yeşil miras bırakmak hedeflediklerini belirterek onlarda etkinliğe türkülerle ses verdi.
Etkinliğin sunumu Tema Vakfı Maltepe Girne Mahalle Sorumlusu Fatma Esin Kalyoncu tarafından yapıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Tema Vakfı Maltepe İlçe Sorumlusu Fatma Vurgun'da Altın Yıllar Yaşam Merkezi’ne teşekkür etti. Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehriban Çelebi ise çocuklara seslenerek ‘’Geleceğin genç nesilleri olacak olan sizler, kuraklaşan dünyamız için hala geç değil. 7’den 70’e herkes bir arada ve elimizden gelenleri her zaman yapacağız. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Tarih : 07.06.2022 Haber Fotoğrafları

o6lajt04ibu2fmunfIyky8dx.jpg

zwlIrydevkobfqhsm4tweogc.jpg

cadle3hzu1joxv6v0sgkuont.jpg

23czz4ebax0usxgf8ilycgmq.jpg

Iglwcw1tbmpuc2syan3qlgks.jpg

5yu3mrkwcdvqhfpqdgxcbetz.jpg

xygx4ae5kslwv29csvtfIij0.jpg

tnrxcl45topplwsfd86jw1ma.jpg

ienkt1qq6txIwyjddrmcg8oj.jpg

uafd18hmi9pej3mvbwykbc7y.jpg

ubyrp1lotdz2yfnhg45vavzx.jpg

jdtf2iak0py8ruczssvepqdl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.