TRENDE YANGIN VE YOLCU KURTARMA TATBİKATI GERÇEĞİNİ ARATMADI

TRENDE YANGIN VE YOLCU KURTARMA TATBİKATI GERÇEĞİNİ ARATMADI

EGO Genel Müdürlüğü ANKARAY İşletmesi Şube Müdürlüğü ve Ankara İtfaiyesi’nin ortaklaşa düzenlediği tatbikata ABB Sağlık İşleri Daire Başkanlığı da sedye ve ambulansla destek verdi. Tatbikat kapsamında vagonda çıkan yangın kısa sürede söndürülürken, yaralıların tahliyesi de başarıyla yapıldı.

 

EGO Genel Müdürlüğü, bir taraftan toplu taşıma araçlarında konforu artıracak çalışmalara imza atarken diğer taraftan da yolcu güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için olası kazaların en az zararla atlatılması için çalışmalar gerçekleştiriyor.

EGO Genel Müdürlüğü ANKARAY İşletmesi ve Ankara İtfaiyesi; kent içi ulaşımında önemli yere sahip olan ANKARAY hattının Maltepe İstasyonu’nda ortaklaşa bir tatbikata imza attı. ABB Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’nın da sedye ve ambulansla destek verdiği“trende yangın ve yolcu kurtarma tatbikatı”başarılı bir şekilde tamamlandı.

 

EKİPLER YARALILARA ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Maltepe İstasyonu’na yanaşan içi duman dolu vagona giren Ankara İtfaiyesi ekiplerinin, yolcuları başarılı bir şekilde çıkardığı tatbikatta, vagon içindeki duman da kısa sürede tahliye edildi.

Yaralılara acil durum ekiplerinin müdahalede bulunduğu tatbikatta, yaralılar trenden çıkarılarak sedyeye alındı ve bekleyen ambulanslara götürüldü.

 

“TATBİKATLARLA PERSONELİN OLAYLARA HER DAİM HAZIR OLMASINI SAĞLIYORUZ”

Başarıyla tamamlanan tatbikatı yerinde izleyen EGO Genel Müdürlüğü ANKARAY İşletmesi Şube Müdürü Onur Özcan “ANKARAY İşletmesi Şube Müdürlüğünün ve Ankara İtfaiyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmada Maltepe İstasyonu’nda trende yangın ve yolcu kurtarma tatbikatını gerçekleştirdik. Yapılan bu çalışma sayesinde itfaiye ekiplerinin ANKARAY İstasyonlarında acil durumlarda daha hızlı ve güvenli bir biçimde olaylara müdahale etmesini amaçlıyoruz. Ayrıca ANKARAY personelimizin de bu tür acil olaylara her daim hazır olmasını sağlamış bulunuyoruz” derken, Ankara İtfaiyesi Arama Kurtarma ve Eğitim Şube Müdürü Musa Ödemiş ise şunları söyledi:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı olarak 7 gün 24 saat boyunca şehir içerisinde çıkan bütün olaylara müdahale ediyoruz. Ayrıca personelimizin bilgi, birikim ve tecrübelerini diri tutabilmek için eğitim ve tatbikatlar düzenliyoruz. Bugün de EGO Genel Müdürlüğü ile beraber trende yangın ve kurtarma tatbikatını düzenledik.”

df5u3u4tcobeaxhiefslykv1.jpg

awmo8jfbtduzfgy4ec7blmna.jpg

j1ssfjzbklo9ha3xm62vi8hI.jpg

tjx3csidqulrnef8kf57yymv.jpg

6tw2s3dpjzxwfbqhkapzatli.jpg

pqhujgb3adceel5ozfdrjszp.jpg

2jrvpewz9bxufdfrqimxehts.jpg

wx3matiqcsv1hhdztl246prl.jpg

glqwvi52cekqy7dxjomscujl.jpg

1yg6jlycc9tbwadhzImkm2ub.jpg

b3ql7nhegy8s0wurk24jpejv.jpg

vmknzyfra95dzu14rxt3qbo7.jpg

s6d8gffwd7ureh9mvz0kcxlt.jpg

skhc2m0lxudjmwgt5kupehid.jpg

kvrm1bfe7uIazpelgychxn8y.jpg

muhftokjldIgafrybgumhpoz.jpg

oscembp4xjy8ctovmwnvxs0i.jpg

lyav0lwowv5amxqbtecmekyk.jpg

dpuvxygff6z8tvhws3cw0q5m.jpg

tjrezfnxq6cjlgusoynqoIwu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.