TÜGVA : “KAFTANCIOĞLU, MAHKEME KARARINI GÖSTEREBİLİR MİSİNİZ?"

TÜGVA : “KAFTANCIOĞLU, MAHKEME KARARINI GÖSTEREBİLİR MİSİNİZ?"

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun, Adalar İskelesi'nin üst katındaki bölümlerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devrine ilişkin açıklamalarının "yalan" olduğunu ileri

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun, Adalar İskelesi'nin üst katındaki bölümlerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devrine ilişkin açıklamalarının "yalan" olduğunu ileri sürerek, "Kaftancıoğlu size açık bir çağrıda bulunuyorum o bahsettiğiniz tahliye kararını tüm milletimize gösterebilir misiniz” dedi.

Büyükada İskelesi'nin TÜGVA tarafından kullanılan üst katının İBB'ye devrine ilişkin mahkeme kararının ardından tahliye işlemi yapamaya gelen İBB’ye bağlı zabıtaların polis destekli kişilerce engellenmesi üzerine, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, partisine mensup tüm ilçe başkanıyla birlikte Büyükada'ya gelerek Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ile birlikte açıklama yaptı.

Kaftancıoğlu'nun “mahkeme kararlarına rağmen işgal ettiği alanları terk etmemekle” suçladığı TÜGVA'dan açıklama geldi. TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, yaptığı açıklamada, Kaftancıoğlu’nu "yalan" söylemekle suçlayarak, mahkeme kararını göstermesini istedi. Eminoğlu, açıklamasında şunları söyledi:

"HUKUKSUZLUKLA KARŞI KARŞIYIZ"

“Türkiye Gençlik Vakfı olarak dünden beri büyük bir hukuksuzlukla karşı karşıyayız. 2018’den beri kiracı olarak aldığımız Adalar İlçe Gençlik merkezimiz hukuksuzca CHP'li İBB zabıta tarafından basılmış, vakfımıza ait olan eşyalar hiçbir tutanak tutulmadan kelimenin tam anlamıyla gasp edilmiş ve bilinmeyen bir yere götürülmüştür.

CHP zihniyeti bu eylemi ile açıkça şunu söylemiştir: "Biz hak hukuku, kanunu tanımıyoruz. Biz istediğimiz kiracıyıçıkarır malına da çökeriz." Bu eylem, tüm İstanbul'daki kiracıların hukukunun tehlikede olduğunu göstermektedir. Ayrıca Türkiye Gençlik Vakfı bir gençlik yapılanmasıdır. Davası Türkiye'dir, kavgası Türkiye'dir, sevdası Türkiye'dir. CHP İstanbul İl Başkanı ve TÜGVA ve İBB arasında olan idari bir konuyu siyasallaştırmış ve CHP teşkilatlarınıİlçe Gençlik merkezimizin önüne toplamaya davet etmiştir. CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ne yapmak istemektedir? Gençleri linç mi edeceksiniz Canan Hanım? Zaten militanınız gibi davranan zabıtalarınız, arkadaşlarımızı darp etti. Günü gününe kirasınıödediğimiz binaya çökecek misiniz Canan Hanım? Dün zabıtanız, bugün partililer kira sözleşmesi devam eden binamıza tabiri caizse çökmeye kalktılar. Canan Kaftancıoğlu, geldiğiniz marjinal öğretilerde vandallık, çapulculuk bir ahlak olmuş olabilir ama biz TÜGVA’lı gençler ne hakkımızı yediririz ne de sizin tehditlerinize boyun eğeriz.

"O BAHSETTİĞİNİZ TAHLİYE KARARINI TÜM MİLLETİMİZE GÖSTEREBİLİR MİSİNİZ"

CHP İl Başkanı TÜGVA’nın neyinden rahatsız? Dinini ve milletini seven bir gençlik yetiştirmesinden mi? On binlerce gencimize Kur'an ve siyer eğitimi vermesinden mi? Yine on binlerce gencimizin bilim insanı olarak yetiştirilmesinden mi, TEKNOFEST’te Türkiye birincisi çıkarmasından mı rahatsız? Canan Kaftancıoğlu neden rahatsızlığınız? Neden sürekli yalan söylüyor insanları provoke ediyorsunuz. Canan Kaftancıoğlu size açık bir çağrıda bulunuyorum o bahsettiğiniz tahliye kararını tüm milletimize gösterebilir misiniz?"

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.