Turan Hançerli Yardım Tırları ve İş Makineleriyle Afet Bölgesinde!

Turan Hançerli Yardım Tırları ve İş Makineleriyle Afet Bölgesinde!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası, belediyenin arama kurtarma ekibi, yardım tırı, ikram aracı, engelli taşıma aracı, vinç, 4 ekskavatör, 2 kazı/yükleyici, 5 lobet, 2 kamyon ve greyderden oluşan iş makinelerinin yanı sıra bölgedeki sokak hayvanlarına tedavi ve beslenme desteği sağlayacak veterinerlik ekibi ve 35 kişilik otobüs ile afet bölgesine gitti.

“Dayanışma Ruhuyla Avcılar Yanınızda!”

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 şiddetindeki depremin ardından tüm Türkiye seferber oldu. “Dayanışma Ruhuyla Avcılar Yanınızda!” diyen Avcılar Belediyesi depremin hemen ardından çalışmalarına başladı. Başkan Turan Hançerli öncülüğünde hazırlıklara başlayan Avcılar Belediyesi Sivili Savunma Birimi ivedi olarak deprem bölgesine hareket etti. Avcılar Belediyesi ekipleri tarafından hazırlanan yardım tırı, belediyenin arama kurtarma ekibi, ikram aracı, engelli taşıma aracı ve 35 kişilik otobüs afet bölgesine doğru yola koyuldu. Arama kurtarma çalışmalarına destek olarak vinç, 4 ekskavatör, 2 kazı yükleyici, 5 lobet, 2 kamyon ve greyderden oluşan iş makinelerinin yanı sıra bölgedeki sokak hayvanlarına tedavi ve beslenme desteği sağlayacak veterinerlik ekibi de bölgeye hareket etti.

Avcılarlıların dayanışma duygusuna köprü olan Avcılar Belediyesi; depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını giderebilmek için yardım kampanyası başlattı. Vatandaşlardan gelen yardım malzemeleriyle birlikte belediye imkanlarıyla hazırlanan yardım malzemelerini taşıyan ilk tır derhal yola çıktı. Ancak, Avcılar Belediyesi’nin yetkili tüm birimleri deprem bölgesini anlık olarak takip etmeye, ihtiyaçları bölge bazlı belirlemeye, bu bilgiyi paylaşmaya ve yardım kampanyasına devam ediyor.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli önderliğinde tüm Avcılarlılar depremzedelerin yaralarını sarmaya devam edecek.

rkxwue8uomtcnkhd1vlvjpqs.jpg

5ln7pecfxzumgsr0vlh4vdta.jpg

x8t7cjiyzqk3rkt5nuy9bIha.jpg

eow3ceq189pkhasaxjfdli5w.jpg

9ydgk6nbxlwezz7aawclqijk.jpg

noym9aljgvapdxw2rkuxyqsk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.