TÜRK DÜNYASINDAN SADETTİN SARANA BÜYÜK DESTEK

TÜRK DÜNYASINDAN SADETTİN SARANA BÜYÜK DESTEK

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı olmak için İTO’daki görevinden ayrılan Sadettin Saran’a en büyük destek Türk Dünyasından geldi.

Sadettin Saran, İTO’nun mart ayı meclis toplantısında son kez meclis üyelerine seslendiği konuşmasında, “Geldiğimiz noktada Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığı adaylığımla ilgili çalışmalar nedeniyle İTO meclisinden üzülerek ayrılmak durumundayım. Sizlere veda ederken burada gördüğüm samimiyeti hiçbir zaman unutmayacağımı ifade etmek istiyorum. Sevgili dostlarım, ekibimle birlikte Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz. Bu uğurda yalnızca Fenerbahçe'nin değil, aynı zamanda Türk sporunun, olimpik sporcularımızın başarısı için çalışacak, ülkemizin ismini Avrupa'da ve Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecek planlar ve hayallerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.


Türk Dünyası ve KISİAD Saran’a destek mesajı verdi.
KISİAD Yönetim Kurulu Başkanı, Türk İş Dünyası  Yüksekİstişare KuruluÜyesi ve Türk Dünyası Kültür Sanat Sinema Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Osman Duyar, Sadettin Saran’ın Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığına aday olmasıyla ilgili bir açıklamada bulundu. Osman Duyar, “ Ülkemize hizmetleriyle değer katan, başarılarıyla adından söz ettiren, genç nesillere ışık tutan, spora ve eğitime destek veren kıymetli iş insanımız Sadettin Saran’ın Türkiye’nin en köklü spor kulübü Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan adaylığını memnuniyetle karşılıyoruz.  Sayın Saran,Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı görevini başarıyla yürüteceğini, Fenerbahçe camiasını sevindirecek başarılara imza atacağına olan inancımız tamdır. KISİAD Yönetim Kurulu ve Türk Dünyası Kültür Sanat ve Sinema Vakfı olarak Sayın Sadettin Saran’ın başkan adaylığını kutluyor ve destekliyoruz.” İfadesini kullandı.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.