Türkiye Kaykay Şampiyonası Esenyurt’ta

Türkiye Kaykay Şampiyonası Esenyurt’ta

Türkiye Kaykay Federasyonu tarafından, Esenyurt Belediyesi evsahipliğinde düzenlenen ‘Kaykay Sokak Disiplini Türkiye Şampiyonası’ 3.etabıbaşladı. Avrupa Yakası’nın en büyük kaykay parkı olma özelliğine sahip EsenyurtKaykay Parkı’nda gerçekleşen yarışlarda, Türkiye’nin dört bir yanından 4’ümilli sporcu olmak üzere toplamda 70 lisanslı sporcu mücadele etti. 

Kaykay Sokak Disiplini Türkiye Şampiyonası 3. Etap yarışları başladı. Avrupa Yakası’nın en büyükkaykay parkı olma özelliğine sahip olan ‘Esenyurt Kaykay Parkı’, 2024 Paris Olimpiyatları’na giden yoldaönemli bir şampiyonaya ev sahipliği yaptı. Şehitler Parkı içerisinde bulunankaykay parkında gerçekleşen organizasyona Türkiye Kaykay Federasyonu GenelSekreteri Muhsin Mete, Türkiye Kaykay Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi KürşatOnbaşlı, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları Veysel Bal, Selçuk Günerhan,Hayrettin Babahan, Günnur Yıldırım, Cemal Güneysu, CHP Esenyurt İlçe BaşkanıHüseyin Ergin, meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı. Elemeler ve yarıfinal yarışları ile devam eden etkinliğe; Ankara, Karaman, Kayseri, Konya,İzmir, Denizli, Kocaeli, Çankırı ve İstanbul olmak üzere 9 farklı şehirden20’si kadın 50’si erkek olmak üzere toplam 70 lisanslı sporcu katıldı. Nefeskesen anların yaşandığı yarı final yarışının ardından 8 sporcu finalyarışlarına katılmaya hak kazandı. Herhangi bir olumsuzluk anında acil müdahaleiçin Esenyurt Belediyesi sağlık ekipleri alanda hazır beklerken, mobil ikramaraçları da sporculara ve seyircilere gün boyu çay ve kahve ikramında bulundu.

“Türkiye’ninDört Bir Yanından Sporcular Katıldı”

Yarışlarda derece elde eden sporcuların Milli Takım'a girmeye hak kazanacaklarını söyleyen KaykayMilli Takım Antrenörü Tuncay Koçal, “Esenyurt Belediyesi’nin katkılarıylaTürkiye Kaykay Şampiyonası'nın 3. etabını gerçekleştiriyoruz. Burada hemTürkiye’nin ilk üçünü belirleyeceğiz hem de genç kardeşlerimiz buradan sonra Milli Takım'a girmeye hak kazanacak. Bu etaplardan hemensonra milli takım kampları yapacağız ve Milli Takım'la beraber de içinde bulunduğumuz 2024 ParisOlimpiyatları sürecimizedâhil olma şansı yakalayacaklar” dedi.       

“Esenyurt’taİyi Ki Skate Park Açılmış”

Keyifli bir vakit geçirmek için yarışmaya katıldığını söyleyenİrem Keskin, “Kocaeli’den geliyorum. Buranın en güzel yanı içeriye girişlerinve çıkışların denetim altında olması. Yarışmadan çok burada güzel vakitgeçirmek istiyorum. Yarışmaların güzel yanı bu. Bir rekabet ortamından çokarkadaşlarını izlemek. Başarısız olabilirsiniz zaten günlük hayatta da başarısız oluyoruz” diye konuştu. Boran Akanise şöyle konuştu: “İlk kez bir skate parka geldim. Çok güzel, iyi ki Esenyurt’ta açılmış.”

Şampiyonada, 25 Eylül Pazar günü gerçekleşecek olan finalyarışlarının ardından Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’unkatılımıyla ödül töreni yapılacak. Yarışma sonucunda dereceye giren sporcularEsenyurt Belediyesi tarafından ödüllendirilecek.

pyxw8ld40zvrfs2cjjzowkmp.jpg

zi5bjaoc83equnqtzyrhw7mo.jpg

8ibvIzqsmzygj2hnrqd1koaj.jpg

Ifzx8kz7yno0bhfljgktvwqm.jpg

5ug3ovckw9mgilb8nqbwkftl.jpg

huzr84yyektdl601bvjzf9cp.jpg

v3blqqjwksh1du2tcnxmtfeo.jpg

hjwrmjdf3cw7udoaucotxpri.jpg

ocamnwttIrqhppljv6awle7o.jpg

n3t2esmqvdjosgkraiuly8pj.jpg

kxbweug3b4I70pd9x5saqtkn.jpg

r0aIxgbpme3qfwtdcw7you9l.jpg

htg3ajaohrrlw7fov95zz8e4.jpg

5fmkelahxecqbcsvmjqwgnIy.jpg

famxnpu61stwmpgkdicbl8uz.jpg

qy5mjregwkq8cfluohlfz43y.jpg

qnw709Isnolfdjgwruuotg5y.jpg

ntqgu0y8p5aje271btulfqpe.jpg

x0m3owznrvbdyq8ba5sg29vh.jpg

l7g1bt4aq6u9o5dlvnywr3fo.jpg

uudnpcj8sk2oz1foxk6rwcpt.jpg

jzlw6ckz1ld0yongviua2kyo.jpg

5x8ar6dz9hff2vzstecyitsg.jpg

ob6nrlaobrxkn9vqflw1gdej.jpg

uwefhbd6xovjthpma5qnsq0t.jpg

ampa7nlx6hfImukdtolytebs.jpg

bxleq1pet0nxvftg5skcgamc.jpg

k7ubrfytmh20e1qggontdszx.jpg

wqzi8xwgufcx4p6j3yo2lt5s.jpg

zcwxetpoopcdevaj38hIx46b.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.