Türkiye’nin ‘Haluk Abi’si Esenyurtlularla Buluştu

Türkiye’nin ‘Haluk Abi’si Esenyurtlularla Buluştu

Esenyurt Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlikve Spor Bayramı’nı muhteşem bir konserle kutladı. Sevilen sanatçı HalukLevent’in verdiği coşku dolu konser ile binlerce Esenyurtlu unutulmayacak anlaryaşadı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt Haluk Levent gibi değerlibir sanatçıyı ağırlamış olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek “Esenyurt’unkültürle ve sanatla anılması ayrıca güzel” dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerearmağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir dizietkinlikle kutlayan Esenyurt Belediyesi, Esenyurtluların keyifle hatırlayacağıbir Gençlik Konseri’ne imza attı. Türkiye’nin sevilen sanatçısı Haluk Levent, hıncahınçdolan Cumhuriyet Meydanı’nda birlik, beraberlik ve coşku dolu bir konservererek binlerce kişiye muhteşem bir gece yaşattı. Sevilen sanatçınınizleyenlerin yanına giderek en sevilen şarkılarını Esenyurtlularla birliktesöylemesi samimi anlara sahne oldu. İlginin yoğun olduğu konsere EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin,Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt sahneye çıkarak Haluk Levent’e çiçek takdim etti.

“Esenyurt’unKültürle Ve Sanatla Anılması Ayrıca Güzel”

Esenyurt'un bu tür etkinliklerle anılmasınınkendisine gurur verdiğini ifade eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt, "Çok mutluyuz. Haluk Levent gibi değerli bir sanatçıyı buradaağırlamış olmak bizim için çok değerli. Onun ötesinde Esenyurt'un kültürle,sanatla, güzel etkinliklerle anılması ayrıca güzel. Bundan sonraki süreçlerdede devam edecek. Esenyurt’u barışın, kardeşliğin, birliğin, beraberliğin, dostluğun,refahın paylaşıldığı, insanların bir arada eğlenip mutlu olduğu bir kentedönüştürmek istiyoruz. Bizim buradaki amacımız, hemşehrilerimizin birliğini,beraberliğini, dayanışmasını güçlendirmek" diye konuştu.

“NihayetEsenyurt’ta Konser Veriyoruz”

Konser öncesi kısa bir açıklamada bulunanHaluk Levent, “Nihayet Esenyurt’ta bir konser veriyoruz” diyerek, “Özlediğimizbir şeydi. Birazdan hıncahınç kalabalık olacak, şimdiden gelenlerden belli.İnanıyorum ki çok güzel bir konser olacak, çok güzel geçecek. Özellikleİstanbul merkezinin ve sanatsal faaliyetlerin yoğun yaşandığı yerlerin dışındabelediyelerin, kamu kuruluşlarının eğlenceye ve sosyal faaliyetlere daha çok yervermesi gerekiyor. Biliyorsunuz toplum ve gençler Korona’dan, savaşlardanbıktı. Deşarj olmak istiyorlar” şeklinde konuştu. 

comvzs6ywev1pu9frtx0aod2.jpg

x6gzvfc3jbe8edmlnknah5pl.jpg

gz6sgvechlfvzobw8iem5mnu.jpg

s0nm7ehqhwd1cxjpfvvt2usc.jpg

mxnbro2b7ha5rodzaiq1yt08.jpg

z4v6ehvyauzlukwf57jgxtba.jpg

q0bnvhxlpqojg6jyikdv5xuc.jpg

932x4abjmfbv0t6wnoxlhjkg.jpg

8pswdcpj59qshvtojaqr37uf.jpg

wzno28atbt0iun3kedoqpbu9.jpg

wsmwpvzvgi6z8fctxdIrhx74.jpg

erfn5c0khytbkp78ooagswvd.jpg

xiyxtaj1myugrznl92qkl0sq.jpg

m6nazmoswvxpcqklzdobhbyp.jpg

xrk3eoj6sqjqugz7knvuphbl.jpg

brhvhv017lnuotpscgI3ljkx.jpg

vjbhxpgezkwjcvdxow3f4frc.jpg

x6h8wd9ht4elerkcu23mpmvb.jpg

zk3bhvc2lqaphxf6jtgowq9e.jpg

fgcvrejyepsdttniwbjb30qm.jpg

0cydpwexazjutmqmloke9toh.jpg

taaoxzedt2veshp4qurslloy.jpg

b71fptctlbyqwokdefn52axk.jpg

fuio8lcm5gbnse0hhcx234ao.jpg

dvdgqn7b0mvokiIu85snz3jk.jpg

q3k2jlaclff49Ikhxypuvrvo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.