‘Türkiye’nin İlkleri Miras’ Adlı Resim Sergisi Kartal Belediyesi’nde Açıldı

‘Türkiye’nin İlkleri Miras’ Adlı Resim Sergisi Kartal Belediyesi’nde Açıldı

‘Türkiye’nin İlkleri Miras’ Adlı Resim Sergisi Kartal Belediyesi’nde Açıldı

Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları çerçevesinde Kartal Belediyesi’nde çok anlamlı bir serginin açılışı gerçekleştirildi. ‘Türkiye’nin İlkleri Miras’ adını taşıyan sergiye sanatseverler ilgi gösterirken, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de açılışa katılarak sergiyi gezdi ve bu anlamlı tema için bir araya gelen sanatçılara teşekkür etti.

İstanbul Kartal Kültür Sanat Derneği üyelerinin yaptığı eserlerden oluşan “Türkiye’nin İlkleri Miras” adlı resim sergisi, Kartal Belediyesi -1. katta yer alan belediye meclisi fuaye alanında açıldı.

Sanatçı Murat Havan’ın rehberliğinde gerçekleştirilen serginin açılışına; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Kartal Belediyesi birim müdürleri, meclis üyeleri, sanatçı Murat Havan, İstanbul Kartal Kültür Sanat Derneği üyeleri ile sanatseverler katıldı.

40’tan fazla sanatçının emeğinin ürününün yer aldığı serginin açılışına katılan Başkan Yüksel, Murat Havan’ın rehberliğinde sergiyi gezerek resimleri inceledi.

Ortaya çıkan sergiden gurur duyduğunu ifade eden Kartal Belediye Başkanı, Cumhuriyet’in ilanının 100. yılı onuruna düzenlenen sergide, emeği geçen herkese çok teşekkür etti. Kartal Belediyesi olarak kültür ve sanatın her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Gökhan Yüksel, 1 hafta boyunca açık kalacak sergiye tüm Kartallı sanatseverleri davet etti.

Serginin sonunda sanatçılara kartal heykelciği ile çiçek takdim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.