Türkmenbaşı Alt Geçidi Trafiğe Açıldı, Resmi Açılış 2024 Ocak Ayının İlk Yarısında Gerçekleştirilecek.

Türkmenbaşı Alt Geçidi Trafiğe Açıldı, Resmi Açılış 2024 Ocak Ayının İlk Yarısında Gerçekleştirilecek.

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Şakirpaşa ve Otogar altgeçitlerinin ardından, Türkmenbaşı Alt Geçidi’ni de trafiğe açarak, Adana’dakırılması zor bir rekora imza attı. Belediyenin inşa ettiği alt geçitlerin enuzunu olan Türkmenbaşı Alt Geçidi’nin resmi açılışının daha sonra yapılacağını,ancak gayriresmi olarak trafiğe açılışının 2023’ün son günü gerçekleştiğinibelirten Başkan Zeydan Karalar, ilk geçişi bizzat araç kullanarak yaptı.

 

Başkan ZeydanKaralar, “Alt geçidin trafiğe açılışını 2023’te bitirmek için çok çaba sarfettik. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bugün gayriresmi açılışıgerçekleştirerek trafiğe açtık. 2024’te çok büyük, anlamlı ve Adana’yıgüzelleştiren yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Adana için Adanmışlıklaçalıştık ve aynı şekilde çalışacağız. Adana’yı güzelleştirmek, trafik ve diğersorunlarını azaltmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Yılın son günü TürkmenbaşıAlt Geçidi’ni trafiğe açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle bir kezdaha vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. Yeni yılda barış, kardeşlik,huzur diliyorum” dedi.

 

vchstojfq9pwsakIxfj7dynt.jpg

yt5ksb1agz72In6jvwtuodnf.jpg

dzmk7fxswlcqnaos6c5ptgf1.jpg

sdvo2ohaymjvzcnzqt0tleaw.jpg

dzpekybmngxjorhsbcx5dlya.jpg

nxIjurn2qfktdabpd6ymamk3.jpg

78rmy2vfdwcwnedagrv4mqub.jpg

raeek12pd0zsIc8jsrxqmnv6.jpg

8xct5kIyu7rcwlonzt1js6pb.jpg

tioaxg5nId0rz7cyrwfdm1j8.jpg

v3ua9tth8jcwspvncne0hq6k.jpg

82iovxn9psfcdagskmruzxoy.jpg

bb2thecsrl4qeoixhpa8kyzy.jpg

bIutmjhvey47lbnapqkandfo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.