Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’den Aydınlı Kültür Merkezi şantiye ziyareti

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’den Aydınlı Kültür Merkezi şantiye ziyareti

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Aydınlı Kültür Merkezi, Aydıntepe Bilgi Evi ve Aydıntepe Polis Karakolu’nun şantiyelerini ziyaret edip, inşaatların durumunu yerinde inceledi. Ziyareti sırasında çalışanlarla sohbet eden Başkan Eren Ali Bingöl, proje hakkında bilgi aldı. Çalışanların ihtiyaçlarını dinleyip çözüm önerileri sunan Bingöl, projenin hızlandırılması için gereken tüm desteği vereceklerini belirtti. İnşaat alanında yapılan incelemeler sırasında iş güvenliği ve inşaat kalitesine özellikle dikkat eden Başkan Bingöl, projeyi en iyi şekilde tamamlayacaklarını ifade etti.

“HEYECANLA BEKLİYORUZ”

Başkan Eren Ali Bingöl, “10 yıl önce planlanmış bir proje olmasına rağmen farklı nedenlerden dolayı inşaat yavaş gitmiş. Şu an ise inşaatın yarı aşaması tamamlanmış durumda. Yaz sonuna yetiştirmeyi planlıyoruz. Bölgenin ihtiyacı var, kütüphanesinden konferans salonuna kafeterya alanından ileride farklı fonksiyonlara kavuşturacağımız, farklı fonksiyon daha katacağımız işler olacak. Heyecanla bekliyoruz, bugün şantiye ziyareti yaptık, yükleniciye başarılar dileyip inşaatı yerinde inceleme fırsatı bulduk” şeklinde konuştu.

“TUZLA’NIN HER MAHALLESİNE EŞİT HİZMET GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Aydınlı Kültür Merkezi’nin bölge halkı için büyük önem taşıdığını vurgulayan Bingöl, “Bu merkez, yalnızca bir bina değil, aynı zamanda kültürümüzü ve değerlerimizi yaşatacak bir mekân olacak. Burada çeşitli etkinlikler, eğitimler ve kültürel faaliyetler düzenleyeceğiz. Halkımızın bu merkezden en iyi şekilde faydalanabilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi. Başkan Bingöl, bölgedeki diğer projelerin de hız kazanacağını belirtti. “Aydıntepe Bilgi Evi ve Aydıntepe Polis Karakolu projelerinin de yakından takipçisi olacağız. Tuzla’nın her mahallesine eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Bu projelerin tamamlanmasıyla birlikte Tuzla, kültürel ve sosyal açıdan daha da zenginleşecek” diye konuştu.



nfa48tseaqr0e6cbdqbjpzI9.jpg

8jrkbezyt3thd6zlo5ybpoIs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.