Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl: Her Emekçi Güven İçinde Çalışabilmeli

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl: Her Emekçi Güven İçinde Çalışabilmeli

Başkan Bingöl, iş güvenliği konusuna özel bir önem atfederken, her mesleğin kendine özgü zorluklarının olduğunu, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası'nın bu zorluklara dikkat çekmek ve bilinç oluşturmak için kritik bir fırsat sunduğunu ifade etti. İş kazalarının önlenmesi için sıfır toleransın gerekliliğine işaret eden Bingöl, Tuzla Belediyesi olarak iş sağlığı ve güvenliğine büyük önem verdiklerini belirtti.

“TEK BİR PERSONELİMİZİN BURNU BİLE KANAMAYACAK”

Hedefin daima sıfır iş kazası olması gerektiğini vurgulayan Başkan Eren Ali Bingöl, “Tuzla Belediyesi olarak iş sağlığı ve güvenliğine sonuna kadar önem verdik, veriyoruz. Tüm şantiye alanlarımızda iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini sonuna kadar uygulamamız lazım. Çünkü bu öyle bir iş ki, bir gün ya da bir saniye önemsemezsin Allah korusun geri dönülmez hatalara sebep olabilir. Bu dönemde aldığımız önlemler sayesinde tek bir personelimizin burnu bile kanamayacak” şeklinde konuştu. 

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası'nın, iş güvenliği bilincinin artması ve iş kazalarının önlenmesi adına önemli bir fırsat sunduğunu vurgulayan Eren Ali Bingöl, tüm çalışanlara güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamı temin etme konusundaki kararlılığını yineledi.







hkwborjxftxppcnbmu5qgles.jpg

xm3oonfIrv0yecjn7izkjbyv.jpg

gm64foxhj0iznj8beb3cftsa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.