Tuzla Belediyesi’nin Sivrisinek ve Haşere Mücadelesinde İBB İş Birliği

Tuzla Belediyesi’nin Sivrisinek ve Haşere Mücadelesinde İBB İş Birliği

Tuzla Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle sivrisinek ve haşerelerle mücadele kapsamında larva aşamasından başlayarak ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Tuzla Belediyesi Veteriner Hekimi Kamuran Bozkurt, bu konuda yapılan çalışmalar hakkında, “Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün Veteriner Hizmetleri Birimi'nin bireysel ürün uygulamasını gerçekleştirdik. Belediyemiz ve İBB Sağlık Daire Başkanlığı’na bağlı ilaçlama biriminden ekiplerle yılın 365 günü ilçemizde vektörlerle mücadele ediyoruz” dedi.

Bozkurt, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede gerçekleştirdiği mücadele ekiplerinin yanı sıra belediyenin kendi ekipleriyle de iş birliği içinde olduklarını belirtti. Özellikle ilçenin sahip olduğu su kaynaklarının titizlikle tarandığını ve gerekli önlemlerin alındığını vurguladı.

Tuzla Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ekiplerinin, dereler, göller ve insan eliyle oluşturulmuş su kaynakları gibi potansiyel üreme alanlarını düzenli olarak kontrol ederek mücadeleyi sürdürdüğüne dikkat çekti. Bozkurt, "Bu noktada büyükşehir ve ilçe belediyemizin ekipleriyle 365 gün hizmet üretiyoruz" dedi.







b9km7wfvd3s5gfj0a2rgpua6.jpg

0nuzsafghwjdrx1ne5ovbmfy.jpg

arwdzpbtshpmf79yfcImya51.jpg

gavgwholr7usc3v49beyjbne.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.