Tuzla Belediyesi, Tepeören Mahallesi’ne halı saha kazandırdı

Tuzla Belediyesi, Tepeören Mahallesi’ne halı saha kazandırdı

 

Tuzla Belediyesi, Tuzla Tepeören Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile planladığı projeler kapsamında Tepeören Mahallesi’ne yeni bir halı saha kazandırdı. Tepeören Derneği ile düzenlenen açılış törenine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tepeören Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rıdvan Nal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“TEPEÖREN GELİŞİYOR; BİZ DE BU GELİŞMEYE AYAK UYDURABİLMEK İÇİN GEREKEN ALTYAPIYI KURDUK”

 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tepeören Derneğimizle daha önce planladığımız spor tesisinin içine, bölgemizdeki gençlerin top oynayabileceği bir alan oluşturabilmek amacıyla halı sahamızı açtık. Burası sportif faaliyetler için ideal oldu. Önümüzdeki günlerde burayı daha da geliştirecek yeni spor alanlarını planlarla birlikte hayata geçireceğiz. Tepeören çok hızla gelişiyor. Biz şu anda bu gelişmeye ayak uydurabilmek için gereken altyapıyı kurduk. İmar ve inşaatın yanı sıra, sosyal, kültürel ve bilimsel faaliyetleri de Tuzlamızın tamamında olduğu gibi Tepeören’de de en üst noktaya taşıyacağız” dedi.

 

Tepeören Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rıdvan Nal da halı sahanın mahalleye ve ilçeye hayırlı olmasını temenni ederek, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.








g20d5wxr7oy9nmfcovstInbh.jpg

hq1yIhxvctdonkasrjod2lfm.jpg

8r6xrck0baplzklga5yzhbfi.jpg

tspprlxbkd5a8kh0ouurf97i.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.