Tuzlalı çocuklar, yaya geçitlerinde yaya önceliği için farkındalık çalışması yaptı

Tuzlalı çocuklar, yaya geçitlerinde yaya önceliği için farkındalık çalışması yaptı

Evliya Çelebi Mahallesi Hatboyu Caddesi üzerinde bulunan Hacıoğulları Hilmi Sonay İlkokulu önünde düzenlenen törene Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya vekaleten Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzlalı öğrenciler, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Program kapsamında okul önünde bulunan yaya geçidi kırmızı boya ile boyandı. Ayrıca öğrenciler sürücülere yaya geçidin de yaya önceliği konusunda hatırlatmalarda bulundular.

“SÜRÜCÜLERİMİZE YAYALARIN HAKLARINI ANLATMAYA YÖNELİK BİR ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRDİK”

Program sırasında açıklamalarda bulunan Tuzla Kaymakamı Ali Akça,” Bugün ‘Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu' etkinliği kapsamında öğrencilerimiz ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte sürücülerimize yayaların haklarını anlatmaya yönelik bir etkinlik gerçekleştirdik. Medeni bir toplum olmanın en önemli göstergelerinden birisi, toplumun huzuru, mutluluğu ve düzeni için konulan kurallara uymadaki başarımızdır.  Sürücüler yayalarımızın haklarına, yayalarda sürücülerin haklarına riayet ettiği zaman trafikteki kaos büyük ölçüde önlenecektir” dedi.



wnj8hijtlkclwva2rp5dsfeI.jpg

1d4zexhncwqjlxv20aru8zy5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.