U11 – U12 Sömestr Kupası Futbol Turnuvası Sona Erdi

U11 – U12 Sömestr Kupası Futbol Turnuvası Sona Erdi

U11 – U12 Sömestr Kupası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü ile Kartal Amatör Spor Kulüpleri Birliği (KASK) iş birliği ile düzenlenen U11 – U12 Sömestr Kupası Futbol Turnuvası sona erdi.

Turnuva üç gün sürdü

Okulların sömestr tatiline girmesi ile 1 Şubat günü başlayan U11 – U12 Sömestr Kupası Futbol Turnuvası muhteşem bir finalle sona erdi. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığını ve zorlu lig maçlarını aratmayan pozisyonlara sahne olan turnuva Kartal Belediyesi Atalar Spor Kompleksi’nde düzenlendi. 12 takımın katıldığı ve üç gün süren turnuvanın son günü ise yağmurun azizliğine uğradı ancak çocuklar yağışa rağmen maçlara devam ederek sahada ter döktü.

Şampiyon Bulvar Spor oldu

Zorlu karşılaşmaların yaşandığı ve yağmura rağmen devam eden turnuvada şampiyonluğu Bulvar Spor kazandı. Final maçında Kartal Paşa Spor Kulübü ile eşleşen Bulvar Spor Kulübü 3-1’lik sonuç ile turnuvanın şampiyonu olmayı başardı. Kartal Atalar Spor Kompleksi’nde gerçekleşen turnuvada ikinciliği Kartal Paşa Spor Kulübü takımı aldı.

Turnuvada Kazananlar Kupa ve Madalyalarını Aldı

Futbol severlerin hava muhalefetine rağmen ilgi gösterdiği ve tribünlerden yoğun şekilde desteklediği turnuvada rakiplerini yenerek kupaya uzanan Bulvar Spor takımına madalya ve kupalarını Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel takdim etti.

Turnuvaya katılan diğer takımlara da plaketlerini ve ödüllerini Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel takdim ederken kendisine Kartal Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Nasır Süleymanoğlu da eşlik etti.

Oyuncuları tek tek tebrik ederek madalyalarını ve kupalarını takdim eden Başkan Yüksel, futbolcu çocukların sevincine ortak oldu. Çocuklarla sohbet eden Başkan Gökhan Yüksel, kendisinin de Atalar mahallesinde doğup büyüdüğünü ve 12 yaşında bu saha toprak haldeyken bu sahada top oynadığını, çocuk yaşta spor yapmanın onlara ileride katacağı faydalardan bahsederek hayatlarında her daim spora yer açmaları gerektiğini söyledi.

Tribünlerin de müthiş destek verdiği turnuva toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.