ULAŞILAMAYAN BÖLGELERE LOJİSTİK DESTEK SAĞLANIYOR

ULAŞILAMAYAN BÖLGELERE LOJİSTİK DESTEK SAĞLANIYOR

Beylikdüzü Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremin ardından başlattığı yardım çalışmalarını sürdürüyor. Deprem bölgesinde ulaşılamayan alanlara yardım malzemesi taşınması amacıyla Belediye tarafından temin edilen 39 motosikleti bölgeye sevk ettiklerini dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Yardımlaşma ve dayanışma ile bölgedeki halkımızın yaralarını saracağız. Hiç kimseyi geride bırakmadan yardımlarımızı ulaştırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremin hemen ardından kriz masası oluşturarak çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi tarafından temin edilen 39 motosiklet Hatay’a sevk edildi. Beylikdüzü Motosiklet Kulübü üyesi 60 kişi ile birlikte bölgede görev yapan ekip, 7 gün 24 saat esasına göre çalışıyor. Deprem bölgesinde ulaşılamayan alanlara yardım malzemesi taşıyan ekip depremzedelere gıda ve hijyen malzemelerini en hızlı şekilde ulaştırıyor.    

Çalık: Hep birlikte iyiliği çoğaltacağız

Beylikdüzü Motosiklet Kulübü’nün yanı sıra Beylikdüzü Offroad Spor Kulübü üyelerinin de bölgedeki çalışmalara destek olmak için Hatay’a gittiğini dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Depremden etkilenen bölgelere destek olmak için tüm imkânlarımızı seferber etmiş durumdayız. Katkı sağlayan herkese duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim. Hep birlikte iyiliği çoğaltacağız. Yardımlaşma ve dayanışma ile bölgedeki halkımızın yaralarını saracağız. Hiç kimseyi geride bırakmadan yardımlarımızı ulaştırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

bz4sgh5wf2aetyowvl3rpkIc.jpg

k2w5cg1hfvkdoyile74opabz.jpg

zwufznhpjnc8oracp605xamI.jpg

an1r89mvlz7sudhtsejzi5rw.jpg

pmywg2egypa7tbdsnz3eqf96.jpg

wqjf624psz7ktmvuotmg1ved.jpg

93atey1uekghz6bpql4vmoI2.jpg

arkwcvjt7fssjwbeph2ky1tz.jpg

7t5zdickydh6tpbqagln9kuj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.