ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde tüm yurtta ve Ataşehir’de sevgi, saygı ve özlemle anıldı.

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen anma töreninde; Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Garnizon Komutanı Vekili İkmal Albay Volkan Aydın ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Atatürk Anıtı'na çelenk sundular. Protokolün ardından siyasi partiler, dernekler, meslek odaları ve gaziler de Ulu Önder'in anıtına çelenk bıraktılar.

Ulu Önder Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat 9’u 5 geçe çalan siren sesiyle 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından da İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören son buldu.

Törene; İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Orhan Elbeyli, Ataşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Kudret Aslan, Ataşehir’deki kamu yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri, siyasi parti ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve gazilerle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Törene gelerek Ata’yı anan vatandaşlar, Atatürk anıtına karanfiller bıraktılar.

s89hxqrnueun4ty61jf3qlwa.jpg

qrf4wodtlkf9Iuhdamcxmpxv.jpg

pr9jdugfszu5kjkmaq8yw7tq.jpg

fasb2g6pjped40ktqvruwkti.jpg

mefk32wmyghpgtfqiaurz8zv.jpg

fcItsezi9vwgkpdmlb5jqbad.jpg

sfbvntpzc1n6xoyj9y0478bd.jpg

9z1jeds0mugihs6acpva3c47.jpg

vcoauszhgn8efsrlq9dtagl0.jpg

st3qj7xygdr4kmje2ghfvhvu.jpg

k4t9psdkhuhdoqtpjemeI5ly.jpg

oaeh9umpksjttoyqxl7wrmpn.jpg

6ci9jbkud0xbrev5ywm4gkI3.jpg

voyfkbguaqr8wl3zl452fpuI.jpg

psiryx3a0qtrc2fzbj9bezfn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.