Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları'na Kulübümüzün desteklediği sporcular da katıldı

Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları'na Kulübümüzün desteklediği sporcular da katıldı

2022 yılı Land Rover CDI (Uluslararası) At Terbiyesi Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları 29-31 Temmuz tarihleri arasında
Kemer Country Club'ta düzenlendi.

Kemer Country Club tarafından düzenlenen Land Rover CDI (Uluslararası) At Terbiyesi Ulusal At Terbiyesi Yarışmaları içerisinde Türkiye Binicilik Federasyonu'nun tertiplediği Para At Terbiyesi Yarışmaları Kemer Country Club'ta gerçekleştirildi.

29-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışmalarda, Kulübümüzün desteklediği para at terbiyesi binicileri Alperen Alper ve Musa Güvenç de boy gösterdi.

Organizasyona Kulübümüze ait Dolce Vita isimli at ile katılan Alperen Alper, 29 Temmuz Cuma günü bireysel klasmanda %70.89'luk başarı oranı yakalayarak 198,50 puan, 31 Temmuz Pazar günkü takımlar kategorisinde ise %72.50'lik başarı oranıyla 203,00 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Desteklediğimiz bir diğer sporcu olan Musa Güvenç ise Kulübümüze ait Demirel isimli at ile katıldığı organizasyonun 29 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilen ayağında %67'lik başarı oranıyla 161,00 puan, 30 Temmuz Cumartesi günkü etabında ise %49,79'luk başarı oranıyla 119,50 puan elde etti.

 

smIfkgu60rugbaydol3pzj4z.jpg

ctjmsndbywolokfxiylzemv2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.