ÜMİT ÖZDAĞ: HEDEF 3 MİLYON SURİYELİYE VATANDAŞLIK VERMEK

ÜMİT ÖZDAĞ: HEDEF 3 MİLYON SURİYELİYE VATANDAŞLIK VERMEK

Ümit Özdağ, “Saraydan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’ne vatandaşlığa alınması istenen yabancıların listeleri istisnai vatandaşlık listesi olarak yollanırken son gelişme de vatandaşlık giriş işlemlerinin doğrudan Saraydan yapıldığına

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Saraydan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’ne vatandaşlığa alınması istenen yabancıların listeleri istisnai vatandaşlık listesi olarak yollanırken son gelişme de vatandaşlık giriş işlemlerinin doğrudan Saraydan yapıldığına dair bilgi. Hedef seçimlere kadar 3 milyon Suriyeliye vatandaşlık vermekmiş. Bu seçmen ithali yoluyla milli iradenin tahrip edilmesi, Türkçe bilmeyen seçmenle Türkiye’nin milli iradesini temsil edemezsiniz” dedi.

“1,5 MİLYON DEĞİL ASLINDA 1 MİLYON 700 BİNİ AŞTI DİĞER VERİLERLE BİRLİKTE”

“1,5 milyon değil aslında 1 milyon 700 bini aştı diğer verilerle birlikte. Ben bu rakamları açıklayınca içerde nasıl panik olduğunu duydum, nasıl veri girişlerinin daha da kısıtlandığını biliyorum. Benim bir çağrım var; Ümit Özdağ doğru söylemiyor diyorsanız vatandaşlık verilenlerin listesini Resmi Gazete’de yayınlayın ve deyin ki ancak Resmi Gazetede yayınlanmış olanlar vatandaşlık almıştır. 200 bin rakamı çıkarsa ben özür dilemeye hazırım, partim adına kişisel de değil.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.