ÜNİVERSİTE ADAYLARINA ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

ÜNİVERSİTE ADAYLARINA ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

Yaklaşık iki buçuk milyon adayın ter döktüğü Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından adayların tercih sürec..

Yaklaşık iki buçuk milyon adayın ter döktüğü Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından adayların tercih süreci devam ediyor.

Gençlerin geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kartal Belediyesi tarafından  üniversite tercihi yapacak gençlere destek  devam ediyor. 

Istanbul'da 39 ilçenin tamamında  ve ilçelerin en merkezi  meydanlarında  kurulan “Üniversite Tercih Danışma Merkezleri” ile üniversite adaylarına ücretsiz rehberlik hizmeti sunan İBB Gençlik Spor Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kartal Belediyesi’nin de desteği ile Kartal Meydanı’nda çalışmalarını sürdürüyorlar. 

Haftanın Yedi Günü Rehberlik Hizmeti

Bugüne kadar binlerce Istanbullu Üniversite öğrenimine aday gence  üniversite tercihinde yardımcı olan merkez, hafta sonu da Kartal Meydanı’nda hizmet vermeye devam edecek. 

19 Temmuz’da hizmete giren danışma merkezi, 29 Temmuz Pazartesi gününe kadar haftanın her günü 10.00-19.00 arası açık olacak.


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.