ÜNİVERSİTE ADAYLARININ TERCİHLERİNDE DE YANLARINDAYIZ

ÜNİVERSİTE ADAYLARININ TERCİHLERİNDE DE YANLARINDAYIZ

Üniversite adayı milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği 2022 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı.

Üniversiteli olmak için tercih yapacak Ataşehirli öğrenciler için Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Gençlik Merkezi ve Neşet Ertaş Kültürevi’nde 27 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında “Tercih Danışmanlığı” hizmeti verilecek.

Üniversite hayali olan öğrencilere her yıl destek sağlayan Ataşehir Belediyesi, öğrencilerin doğru tercih yapabilmeleri için Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu’nun katkılarıyla tercih danışmanlığı hizmeti sunacak.

İki kurumda 10.00-18.00 saatleri arasında alanında uzman rehber öğretmenler, adayların puan, başarı sıralaması ve üniversite kontenjanı gibi kriterlere göre, tercihlerini doğru bir şekilde yapabilmelerine destek olacak.

Randevular, 20 Temmuz tarihinden itibaren 0216 570 5000 numaralı  1930 - 2253 - 2256 dâhili hatları üzerinden veya https://atasehirbelediye.timetap.com/ adresli çevrimiçi randevu sistemi aracılığıyla alınabilecek.

Üniversite adayları bir ebeveyni ile tercih yapmaya Ferhatpaşa Gençlik Merkezi ile Neşet Ertaş Kültürevi’ne gelebilir. Randevusu olmayan adaylar, tercih danışmanlığı hizmetinden faydalanamayacak. Varılan ortak karar neticesinde hazırlanan tercih listesi çıktı olarak üniversite adaylarına teslim edilecek.

 

Tercih Tarihleri

27 Temmuz – 5 Ağustos

Yer:

Ferhatpaşa Gençlik Merkezi – Ferhatpaşa Mah. 16. Sok. No: 25

Neşet Ertaş Kültürevi – İçerenköy Mah. Alanaldı Cad. No: 1-3

 

Önemli Not:

Danışmanlık Hizmeti hafta içi 10.00- 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Konu ile ilgili 20 Temmuz Çarşamba günü itibariyle merkezleri ziyaret edebilirsiniz.

vynibzrm0djazupoclf6yvx4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.