Üniversite Bulvarı Ve Yenilenen Yeşil Bulvar Hizmete Açıldı, Solaklı Mahalle Merkezi’nin Temeli Atıldı.

Üniversite Bulvarı Ve Yenilenen Yeşil Bulvar Hizmete Açıldı, Solaklı Mahalle Merkezi’nin Temeli Atıldı.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ZeydanKaralar, Yüreğir Solaklı Mahalle Merkezi’nin temelini attı, ardından Sarıçam’daÜniversite Yolu Bulvarı’nın ve baştan sona yenilenen Yeşil Bulvar’ın açılışınıgerçekleştirdi.

 

AdanaBüyükşehir Belediyesi’ni borç yüküyle devralan, pandemi ve depreme rağmen borcugelirinin 4 katı olan belediyeyi, geliri borcunun 4 katı haline getiren BaşkanZeydan Karalar, yılmadan yorulmadan yeni hizmetleri hemşehrileri ilebuluşturmaya devam ediyor. Yüreğir Solaklı Mahallesi’nde çok amaçlı MahalleMerkezi’nin temelini atan Başkan Zeydan Karalar, ardından Şehir Hastanesi, YeniStadyum, Çukurova Üniversitesi ve Adana Teknoloji Üniversitesi’ne ulaşımıkolaylaştıracak Üniversite Yolu Bulvarı ve yenilenen Yeşil Bulvar’ın açılışınıgerçekleştirdi.

Temelatma ve açılış törenlerine Adana milletvekilleri, belediye başkan adayları,bölge muhtarları ve Adanalılar katıldı.

SolaklıMahalle Muhtarı Şehmus Özdemir, Başkan Zeydan Karalar’a hizmetlerinden ötürü sonsuzteşekkürlerini sundu.

 

OYHESABI YAPMADAN, BÖLGE VE SİYASİ PARTİ AYIRMADAN HİZMET…

Oyhesabı yapmadan, siyasi parti ve bölge farklılığı gözetmeden Adana’ya hizmeteden Başkan Zeydan Karalar, "Adana’ya tarihinde ilk defa belediyemiztarafından 3 alt geçit, 5 yeni bulvar yapıldı, 321 iş makinesi ve 111 adet otobüsaldık, taziye evleri, mahalle merkezleri, kreşler, ücretsiz kurs merkezleri,öğrenci yurtları, kütüphaneler alt ve üst yapı yenilemeleri gerçekleştirdik, geçendönemin 3 buçuk katı, yani 3 milyon ton asfalt döktük, ilçelere arıtmatesisleri yaptık, kadın kooperatifleri kurduk, Kadın Akademi’yi, Payhane veNiyet Akademi’yi faaliyete geçirdik, üreticiye destek verdik, ihtiyacı olanvatandaşlarımıza önemli oranda sosyal yardım gerçekleştirdik” dedi.

 

KENTİNİHMAL EDİLMİŞ NOKTALARINA HİZMET YAĞMURU

Kentinihmal edilmiş, görmezden gelinmiş noktalarına büyük yatırımlar yaptıklarını dabildiren Başkan Zeydan Karalar, çok kısa süre içerisinde Solaklı Mahallesakinlerinin Çatalan suyundan faydalanacağını duyurdu.

BaşkanZeydan Karalar, kapalı semt pazarının önümüzdeki dönem ilk yapılacak işlerarasında yer alacağını kaydetti.

Konuşmalarınardından, 550 metrekare alana sahip, 2 katlı,  içinde kadın ve erkek taziye evi ile mescitbulunacak mahalle merkezinin temeli atıldı.

BaşkanZeydan Karalar, Solaklı Mahallesi’ndeki temel atma töreninin ardından Sarıçam’agiderek, Adana trafiğini rahatlatacak; Şehir Hastanesi, Yeni Adliye, YeniStadyum, Çukurova Üniversitesi ve ATÜ’ye ulaşımı kolaylaştıracak ÜniversiteYolu Bulvarı ile yenilenen Yeşil Bulvar’ın açılışını yaptı.

ADANA’YIKILCAL DAMARLARINA KADAR BİLEN MÜHENDİS BAŞKAN

Açılışta,Gültepe ve Çarkıpare mahalle muhtarları Canan Kurt ile Yalçın Uzun, Sarıçam’ayaptığı yatırımlar ve verdiği değer için Sarıçam halkı adına Başkan ZeydanKaralar’a teşekkür etti.

BaşkanZeydan Karalar, bir belediye başkanının kentin ruhunu, insanlarını,sokaklarını, eksiklerini bilmek zorunda olduğunu ifade ederek, Adana’yı kılcaldamarlarına kadar tanıdığını, Adanalının istek ve taleplerini bu birikim vebilinçle karşıladıklarını belirtti.

ÜNİVERSİTEBULVARI VE YEŞİL YOL SARIÇAM’A YAPILAN EN ÖNEMLİ İŞLERDEN

Yolve su hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik hizmetlerinin en güzelörneklerini Sarıçam’da açtıkları kreşler, NİYET Akademi, Çarkıpare Parkı vediğer desteklerle gösterdiklerini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, ÜniversiteYolu Bulvarı ve Yeşil Bulvar’ın Sarıçam’da yapılan en önemli işlerden olduğunadikkat çekti.

Yenidönemde Adana’ya kazandırılacak 2 spor kompleksinden birinin Sarıçam’a inşaedileceğinin de müjdesini veren Başkan Zeydan Karalar, önümüzdeki dönemAdana’nın çehresini; metro hattının ikinci etabı,tramvay, nostaljik tramvay, otogar, 8 yeni altgeçit, 4yeni bulvar, yeni köprüler, yeni etap bisiklet yolları, AfetKoordinasyon Merkezi (AKOM), yeni arıtma tesisleri, spor kampüsleri, olimpikyüzme havuzu, yaşlı yaşam merkezi, yeni kütüphaneler, yeni kreşler, kültürsanat merkezi, semt merkezleri, bağımlılıkla mücadele edilecek rehabilitasyon merkezi,yeni yurtlar, parklar, turizm projeleri, mezbaha kompleksi, hayvan satışmerkezi gibi yatırımlarla değiştirmeye ve güzelleştirmeye devam edecekleriniaçıkladı.

 

BaşkanZeydan Karalar, Üniversite Yolu-Yeşil Bulvar açılışının ardından AdanaÇiftçiler Birliği’ni ziyaret ederek, üreticilerle fikir alışverişinde bulundu.

xI39boz5mrqyijvtl0dpa4sz.jpg

ou28bxo4q36dxymafh7sqavk.jpg

zrbamuut2ojIfcwo9nh8jthw.jpg

4huzh2vagfweadnlt1jr0xsz.jpg

gahceivrgezrpx4mIc8pzkuq.jpg

ujt6tbnvgib28s70dghczoya.jpg

y7puiruqzmoIzvpnohtd51ec.jpg

s1gw8yp0nvrpfxrlwdjmktIg.jpg

6b9slzqynftj0pr5veoydl71.jpg

nyrrado3ghyt5l9vmuhvsfpx.jpg

kzvashcxwgjqe1vc4Iqrgjfe.jpg

krjdng2vizcebfrqmaxal7pq.jpg

eenlshdjupwyh40aprqvv5jt.jpg

9lbxI3pyvkd8zmhnubgccgif.jpg

qke02fpsdq5rguioz6tnkh7w.jpg

4kafx3syzscdlowmam0xq5tr.jpg

vilIhmr2d0k3vc9jop5fbunx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.