ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN YENİ ADRESİ: GENÇ AKADEMİ KAFE SIHHİYE’YE YOĞUN İLGİ

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN YENİ ADRESİ: GENÇ AKADEMİ KAFE SIHHİYE’YE YOĞUN İLGİ

Ücretsiz giriş ve internet hizmeti, sessiz çalışma alanı ve kafeteryası ile yeni nesil gençlik merkezi her gün çok sayıda öğrenciyi ağırlıyor.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesinin öğrenci dostu projelerinden biri olan Genç Akademi KafeSıhhiye açıldığı günden bu yana öğrencilerin uğrak noktası oldu.

Sıhhiye Çok Katlı Otopark Yenileme ve Kütüphane Projesi kapsamında hizmete açılan yeni nesil gençlik merkezi; Cebeci ve çevresindeki üniversitelere yakın konumu, sessiz kütüphanesi, çeşitli kursların ve eğitimlerin verildiği seminer alanları, internet hizmeti ile özellikle üniversite öğrencilerinin yeni adresi oldu.

 

YAVAŞ: “EŞSİZ BİR GENÇLİK MERKEZİNE ÇEVİRDİK”

Yeni nesil gençlik merkezi ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

“Atıl ve döküntü haldeydi.Baştan aşağı yeniledik, eşsiz bir gençlik merkezine çevirdik.Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de her hafta yüzlerce gencimizi ağırlıyoruz.”

 

ÖĞRENCİ DOSTU MERKEZ

Ücretsiz girişi ve kafeteryasındaki öğrenci dostu fiyatlarıyla yoğun ilgi gören merkez her gün çok sayıda kişiyi ağırlıyor.

Haftanın her günü açık olan merkezi kullanan öğrenciler memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

-Esma Türemiş: “Buraya bir arkadaşımın tavsiyesi ile gelmiştim. Özellikle vize haftamız olduğu için bu aralar çok sık gelmeye başladık. Üniversiteme yakın, ücretsiz girişi ve kafeteryasındaki fiyatlarla çok güzel bir yer olmuş. Çok beğendik.”

-Metin Kutay Demirci:“Mühendislik öğrencisiyim. Ücretsiz girişi olan bir yer arıyordum çünkü artık kütüphanelere para vermekten sıkılmıştım. Burayı buldum sonra, çok güzel. “

-Berna Akpınar:“Başkent Üniversitesinde okuyorum. Kütüphane fiyatları çok uçtu ve zorlanıyorduk. Buranın konumu çok merkezi, girişi ücretsiz bir de kahve fiyatları çok uygun. Çok beğendik.”

-Asude Ayan:“Sosyal medyadan görmüştüm burayı. Çok güzel ferah, çalışması çok zevkli. Ücretsiz internetten faydalandım. Çok beğendim.

-Mehmet Sedat Gedikli: “Buraya hep geliyorum. Gayet hoş bir mekân. Fiyatları da çok uygun. Teşekkürler.”

-Sena Başar:“Buraya ikinci gelişim. Üye oldum. Çok kalabalık oluyor genelde. İnternet hizmeti çok güzel. Teşekkür ederiz.”

-İrem Nur Birdal:“Ankara Üniversitesinde okuyorum. Sıcak bir ortam var, konumu çok güzel. İnternet hizmeti de bizim için çok güzel. Diğer kütüphanelere göre hem ulaşım hem de fiyatlar konusunda çok çok iyi.”

 

wqtka45yhIuihfxlvj2btwzg.jpg

1tvxjhzmqndpekmqofy4f7ap.jpg

qyvkIdlskardvijmzxpp5h8h.jpg

bouicmxehdkanlqc5uz64yo7.jpg

evo08ynlwut2aezjzdqxhI3g.jpg

e5h784bp2t0rqwuiyIsfwmxg.jpg

opgnbbtxaly6mrsgauhvk5f1.jpg

cr6g2pvcshdqknfg0alkfm4t.jpg

vst7mrcdkjg1w2fIm4hxnb89.jpg

vkwloru6irhfamdjIqpbkv5y.jpg

y2zzf8kvhlqd6c5rsfli1umy.jpg

clhwr7uxucwap21k4z6fatdl.jpg

thlop64vowa92rfqtp85Iczl.jpg

1z2xaIlemjj0qycrtfab7sed.jpg

2uvwgqp0d9ophryaqylnie5g.jpg

sakomqngqxwp0wrsd2l7r1fn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.