ÜNİVERSİTE VE KPSS'YE HAZIRLANAN GENÇLERE MÜJDE

ÜNİVERSİTE VE KPSS'YE HAZIRLANAN GENÇLERE MÜJDE

Kağıthane Belediyesi tarafından gençlerin ders çalışabileceği yeni bir Millet Kıraathanesi, Sultan Selim Mahallesi'ne açıldı.

Kağıthane'de belediye tarafından hizmete açılan Millet Kıraathanelerine bir yenisi daha eklendi. Emniyetevleri ve Hamidiye'den sonra Sultan Selim Mahallesi'ne de Millet Kıraathanesi açıldı.

Sultan Selim Millet Kıraathanesi'nde 20 bine yakın kaynak kitap, kitap okuma ve ders çalışma alanları, sunum ve söyleşi bölümleri yer alıyor. Ayrıca ücretsiz internet, çay ve çorba ikramlarının da yer alacağı Millet Kıraathanesi; aynı anda 200 kişinin yararlanabileceği şekilde tasarlandı. Sultan Selim Kültür Merkezi'nin içinde yer alan Kıraathane günün 12 saati hizmet verecek.

Seçim öncesi vatandaşa 53 projenin sözünü verdiğini hatırlatan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; '' Bu projelerimizden biri de Millet Kıraathanesi idi. Kağıthane'mize 3 yeni Millet Kıraathanesi kazandırmış olduk. Tüm projelerimizin de bugüne kadar %80'ini hayata geçirmiş olduk. Gençlerimizden özel bir ricam var. Burasını ev ve okullarından sonra üçüncü mekanları bilsinler. Buraya her fırsatta gelip sahip çıksınlar. Burada öğrenip, burada arkadaş edinsinler. Kendilerine neredesin diye sorulduğunda, burasını adres göstersinler. Gençlerimize güveniyor ve inanıyoruz. Onların faydasına olacak her işte, bilsinler ki yanlarındayız.'' dedi.

Başkan Öztekin Sultan Selim Millet Kıraathanesi'nin özellikle üniversite ve KPSS'ye hazırlanan gençler için ideal bir ders çalışma ortamı sunduğunu söyledi.

Kıraathanenin açılış törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler, Kağıthane Kaymakamı Mustafa Koç, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in yanı sıra vatandaşlar da katıldı. Konuşmaların ardından tüm protokol üyeleri sahnede açılış kurdelesi kesti. Tören sonrasında Başkan Öztekin ve beraberindekiler, kütüphaneyi gezerek incelemelerde bulundu.

"Herkesin çok yüksek seviyede faydalanacağı bir ortamla hazırlanmış"

Tören sonrası konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler, kıraathanenin çok önemli bir mekan olduğunu söyleyerek, "Özellikle birkaç mahallemize hitap etmesiyle önem arz ediyor. Aynı zamanda gençlerimiz için güzel bir çalışma ortamı da var. Herkesin çok yüksek seviyede faydalanacağı bir ortam hazırlanmış. Ben emeği geçen Belediye Başkanımıza, projede ve imalatında emeği geçen bütün kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Nice böyle güzel açılışlarda Rabbim bizleri bir araya getirmeyi nasip eylesin. Hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

"Burası çok güzel bir ders çalışma ortamı"

Kağıthane Kaymakamı Mustafa Koç açıklamasında, "Hep beraber açılışını yaptığımız Sultan Selim Millet Kıraathanesi’nin hayırlı olmasını diliyorum. Gençlerimize, geleceğimizi inşa edecek yavrularımıza katkıda bulunabilecek çok güzel bir ders çalışma ortamı. Bundan dolayı ben böylesine değerli bir projeyi hayata geçirdiği için Belediye Başkanı’mızı ve ekibini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ diye konuştu.

o2nnljxvyqe6yaqdf7sdhz3r.jpg

oyonbkzc20sgwapuv36xujqg.jpg

hf3xtm09ypzI6waqdjecovwe.jpg

Id4ttnzxnequkmxi8loz1hbq.jpg

rublrqvaugi4mthol9Idbgwx.jpg

yyp2dmvsIebmd5tlcghn86aw.jpg

yqrtqIo7rnfz8w2lkxcaapnj.jpg

ouzs2jrbfegp9xnak4gxwmkv.jpg

o9a42yflyrovbdcjgtarn6kt.jpg

y1zkjmcwfdxpg8fs9us7p5ve.jpg

3akkvsypgbcIxshbyareqtrw.jpg

efq79vlaw2rxup6onkh1uzxt.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.