Üniversiteli Gençler NE10’un Çalıştayında Bir Araya Geldi

Üniversiteli Gençler NE10’un Çalıştayında Bir Araya Geldi

Üniversiteli Gençler NE10’un Çalıştayında Bir Araya Geldi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ne10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi “Şehir ve Üniversite Bütünlüğünde Öğrenci Kulüplerinin Rolü” adlı çalıştayı gerçekleştirdi.

Ne10, üniversitedeki öğrenci kulüplerinin birbirleriyle ve şehir ile olan iletişimini güçlendirmek için Onhann Otel’de “Şehir ve Üniversite Bütünlüğünde Öğrenci Kulüplerinin Rolü” adlı çalıştayı gerçekleştirdi. Çalıştaya; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mürsel Sabancı, 40 öğrenci kulübü ve birçok davetli katıldı. Çalıştayda, öğrenci kulüplerinin şehir kurumları ile olan iletişimi çerçevesinde; kulüplerin tek tek veya ortak projelerle şehirdeki resmi kurumlar ile ortak çalışmalar yapması, şehirdeki iş adamları, esnaf ve girişimciler ile şehrin sosyal ve ekonomik hayatına nüfus etmiş kişi ve kurumlarla iş birliği yapması gibi konular tartışıldı. Kulüp başkanları söz alarak yaşadığı problemleri ve isteklerini dile getirdi. Çalıştayın sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Mürsel Sabancı, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.







Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.