Üniversiteli Gençler Piknikte Buluştu

Üniversiteli Gençler Piknikte Buluştu

Üniversiteli Gençler Piknikte Buluştu

Genç Gelecek Üniversite Kulübü tarafından Sancaktepe’de ikamet eden ve İlçemizde bulunan İyimaya Kredi Yurtlar Kurumu yurdunda kalan Üniversiteli gençler için piknik organizasyonu düzenlendi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün katılımı ile Samandıra Ormanpark’ta gerçekleşen piknikte gençler doyasıya eğlendi.

Piknikte okçuluk, dart, bilek güreşi, voleybol, badminton, akıl oyunları stantlarında keyifli vakit geçiren gençler uçurtma uçurarak havanın tadını çıkardı.

Organizasyonda gençler arası düzenlenen halat çekme, yumurta taşıma, çuval yarışmaları Belediye başkanı Şeyma Döğücü’nün başlatma düdüğü ile başladı.

Kemençe eşliğinde horon çeken gençler, gitar eşliğinde hep birlikte şarkılar söyledi.

Belediye Başkanı Döğücü gençlerin bizler için ne kadar kıymetli olduğunu ifade ederek, her zaman gençlere desteklerini sürdüreceklerini ve bu tür organizasyonların devam edeceğini de belirtti. Piknikte gençlere köfte ekmek ayran, bardak mısır, dondurma ikramları yapıldı.






 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.