ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK DERS DESTEK EĞİTİM PROGRAMINA KAYITLAR BAŞLIYOR

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK DERS DESTEK EĞİTİM PROGRAMINA KAYITLAR BAŞLIYOR

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı için Ataşehir Belediyesi Neşet Ertaş Kültürevi ve Ferhatpaşa Gençlik Merkezi b..

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı için Ataşehir Belediyesi Neşet Ertaş Kültürevi ve Ferhatpaşa Gençlik Merkezi bünyesinde gerçekleştirilecek Örgün Öğretime Destek Programının kayıt süresi başlıyor.

Üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanan adaylara yönelik; Temel Yeterlilik Testi (TYT) - Alan Yeterlilik Testi (AYT) Ders Destek Eğitim Programı için ön kayıtlar online olarak ilgili link üzerinden yapılacaktır.

Online ön kayıt formunu dolduran gençler, asil kayıt için Neşet Ertaş Kültürevi ve Ferhatpaşa Gençlik Merkezi’ne görevlilerce davet edilecektir.

Online ön kayıt için ilgili link, 18 Haziran 2019 Salı günü saat 09.00 itibari ile aktif olacaktır.

12. sınıflar için 19 Ağustos - 6 Eylül 2019 arası tarihlerde (hafta içi 5 gün) yoğunlaştırılmış program uygulanacak olup, 14 Eylül tarihinde itibaren de hafta sonu eğitimleri başlayacaktır.

11. sınıflar için 21 Eylül 2019 tarihinde deneme sınavı ile eğitim programı başlarken, mezun gruplar için de 9 Eylül 2019 tarihinde başlayacaktır.

Kontenjanın sınırlı olduğu ücretsiz eğitimlere kayıt olabilmek için, Ataşehir sınırları içinde oturma zorunluluğu bulunmaktadır.


Kaynak: Ataşehir Belediyesi






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.