ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK DERS DESTEK EĞİTİM PROGRAMINA ONLİNE KAYITLAR BAŞLADI

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK DERS DESTEK EĞİTİM PROGRAMINA ONLİNE KAYITLAR BAŞLADI

Ataşehir Belediyesi, çocuklara ve gençlere yönelik ücretsiz hizmetlerinden biri olan “Üniversiteye Hazırlık Ders Destek Eğitim Programı” ile bu yıl da yine Ataşehirli öğrencilerin yanında olacak.

2023 - 2024 eğitim ve öğretim yılında Ataşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri (ATABEM) bünyesinde gerçekleştirilecek olan Üniversiteye Hazırlık Ders Destek Eğitim Programı’nın online ön kayıt işlemleri başladı. Kontenjanın sınırlı olduğu eğitimlere kayıt olabilmek için, Ataşehir sınırları içinde ikamet etme zorunluluğu bulunuyor.

11. ve 12. sınıf öğrencileri ile mezun gruplarının yararlanacağı üniversite destek programlarına katılmak isteyenler ön kayıtlar için BURAYA TIKLAYARAK online başvuru formuna ulaşabilirler. 

Asil kayıtları ile ilgili bilgilendirme ise 14 Ağustos’ta yapılacak. Kayıt hakkı kazanan öğrenciler, Ferhatpaşa Gençlik Merkezi ve Neşet Ertaş Kültürevine davet edilecekler. Öğrenciler ikamet adreslerine göre ilgili Gençlik Merkezleri’ne yönlendirilecekler. Kayıt hakkı kazandığı halde, kaydolmayan öğrencilerin yerine ise yedekler arasından seçim yapılacak.

Ferhatpaşa Gençlik Merkezi için Kayıt Yapabilecek Mahalleler: Atatürk, Ferhatpaşa, Kayışdağı, Mevlana, Yenişehir, Mimar Sinan ve Yeni Çamlıca Mahalleleri.

Neşet Ertaş Kültürevi İçin Kayıt Yapabilecek Mahalleler: İçerenköy, Küçükbakkalköy, Barbaros, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Fetih, Esatpaşa,  Örnek ve Yeni Sahra Mahalleleri.

Not: İnönü Mahallesi ulaşım kolaylığına göre değerlendirilecek.

Dersler Ne Zaman Başlayacak?

12. sınıfların ders başlangıç tarihi, 4 Eylül Pazartesi gününü takip eden hafta olacak. Mezun sınıfların ders başlangıç tarihi, 11 Eylül Pazartesi gününü takip eden hafta, 11. sınıflar ise 18 Eylül Pazartesi ve takip eden günlerden itibaren ders başlangıcı yapacak. Ders programları hakkındaki bilgilendirme ise ileri tarihlerde yayınlanacak.

Ataşehir’de Oturmak Zorunlu

Kontenjanın sınırlı olduğu ücretsiz eğitimlere kaydolabilmek için, Ataşehir sınırları içinde ikamet etme zorunluluğu bulunuyor.

Not: Online kayıt sırasında verdiğiniz adres bilgisinin doğruluğundan lütfen emin olunuz. E-devlet sisteminde kayıtlı olduğunuz ikamet adresi ile kayıt yaptırınız. Asil kayıtlar yapılırken adres bilgileriniz sistem üzerinden kontrol edilecek.

 

 

pynwunb3zefr6tfgb95cmo8e.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.