Ünlüler gözaltından çıkabildi mi?

Ünlüler gözaltından çıkabildi mi?

Aralarında Sarp Apak, Hakan Yılmaz, Gökçe Özyol, Engin Günaydın ve Mehmet Erdem'in de bulunduğu 12 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı; Eray Özbal'ın da aralarında bulunduğu 15 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'ne dün sabah saatlerinde götürülen, aralarında ünlülerin de bulunduğu 48 şüpheliden 21'i savcılık tarafından serbest bırakılmış, 27 şüpheli ise tutuklama talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edilmişti.

Aralarında Sarp Apak, Hakan Yılmaz, Gökçe Özyol, Engin Günaydın ve Mehmet Erdem'in de bulunduğu 12 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Eray Özbal'ın da aralarında bulunduğu 15 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÜNLÜLERE YURT DIŞI YASAĞI VE ADLİ KONTROL 

İstanbul'daki uyuşturucu soruşturması kapsamında denetimli serbestlik talebiyle mahkemeye sevk edilen oyuncular Murat Eken ve Duygu Yetiş'in de aralarında olduğu 8 kişi hakkında yurtdışına çıkış yasağı ile her hafta karakolda imza verme tedbiri konulurken, şarkıcı Koray Candemir'in de aralarında bulunduğu 4 kişi için ise tedbir konulmasına gerek duyulmadı.


Engin Günaydın'ın sevinç anı...


SORULARI YANITLAMADILAR

Mahkeme serbest bırkılanlara adli kontrol uygulaması getirirken ayrıca yurt dışı yasağı ve 50'şer bin TL para cezası verdi. Mahkeme kararı açıklandıktan sonra sanatçılar, Mehmet Erdem, Hakan Yılmaz, Engin Günaydın, Sarp Apak, Gökçe Özyol kendilerini bekleyen araçlarla adliyeden ayrıldı. Adliyeden çıkan ünlüler basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken sevinçli oldukları görüldü.

DHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.