ÜSKDARIMIZDA AÇTIĞIMIZ HALI SAHALARIN SAYISINI 15' E ÇIKARDIK

ÜSKDARIMIZDA AÇTIĞIMIZ HALI SAHALARIN SAYISINI 15' E ÇIKARDIK

Halı saha ve parkımızın açılışını 13 Ekim tarihinde başkanımız Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirdik.

Mahallelinin ve özellikle çocukların sevinçle karşıladığı başkanımız Hilmi Türkmen açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Burada bin metrekarelik metruk bir alan vardı biz de bu metruk alanı mahallemize yakışan en güzel şekilde değerlendirmek istedik. Bulgurlu mahallemizin sakinlerine özellikle de çocuklarımıza ve gençlerimize spor yapabilecekleri, sosyalleşebilecekleri bir halı saha ve spor tesisi yaptık. Böylece Üsküdarımıza 15. halı sahamızı kazandırmış olduk. Üsküdarımızın hemen her mahallesinde, çocuk, genç, kadın, erkek tüm Üsküdarlıların spora ve dolayısıyla sağlıklı hayata ulaşmalarını sağlamak üzere tesisimiz var. Spora olan katkımız Allah'ın izniyle devam edecek. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Açılış töreninde başkanımız penaltı atışını kurtaran çocuğumuza tablet hediye etti.

 

mj6ldgyclxgrr0u1nsdwa7jt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.