ÜSKÜDAR BELEDİYESİ AVRUPANIN EN BÜYÜK E-TİCARET ETKİNLİĞİNDE!

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ AVRUPANIN EN BÜYÜK E-TİCARET ETKİNLİĞİNDE!

Ticaret Bakanlığı’nın desteklediği WORLDEF tarafından düzenlenen ve ana iş ortağı Meta, ana sponsoru Türkiye İş Bankası olan ve e-ticaretin Davos’u olarak nitelendirilen World E-Commerce Forum, İstanbul’da, Türkiye’nin e-ticaret ekosistemini bir araya getirdi.  Forum, üç gün sürdü. 34 farklı ülkeden 20 bini aşkın katılımcı ile gerçekleşen forum e-ticaret ve e-ihracat iş birliklerine sahne oldu. E-ticaretin bütün paydaşlarını bir araya getiren forumda Türkiye’nin e-ticaret alanında iş hacminin artması hedefleniyor. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen forumda dünyanın önde gelen e-ticaret aktörleri de yer aldı. WORLDEF Başkanı Ömer Nart, katılımdan memnun olduğunu dile getirerek önümüzdeki yıllarda daha büyük etkinlikler yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Üsküdar Belediyesi’nin de gözde projelerinden Atölye Üsküdar Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi ile E-Hub Üsküdar projeleriyle yer aldığı etkinlikte,  merkezlerin çalışmaları hakkında katılımcılara bilgilendirme yapıldı. Büyük ilginin yaşandığı etkinlikte e-ticaret sektör paydaşları ile görüşülerek işbirlikleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

Okan Bayülgen’in sunuculuğunu yaptığı forumda protokol konuşmacıları arasında; Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Barış Baran Aras, Moka CEO’su Halim Memiş, Meta Ülke Direktörü İlke Çarkçı Toptaş, E-Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Emekçi ’de yer aldı. Forumda 3 farklı sahnede eş zamanlı olarak devam eden paneller, workshoplar ve eğitimler düzenlendi. 300 B2B masada 10 binden fazla görüşmenin yapıldığı forumda, firmalar ve girişimciler için yeni fırsatlar yatırımcılar ile yeni iş birlikleri yapma imkânı buldu.

Atölye Üsküdar Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi

Atölye Üsküdar Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi; İstanbul Kalkınma Ajansı destekleri ile Üsküdar Belediyesi tarafından Ar-Ge, yenilik ve girişimcilik kültürünün toplumun tüm kesimlerine yaygınlaştırılması ve araştırma, yenilik bilinci, teknoloji ve bilim kültürünün uygulama düzeyinde gerçekleştirilmesi amacıyla hayata geçirilen bir ekosistemdir.

E-Hub Üsküdar Projesi

E-Hub Üsküdar Projesi girişimcilerin dijital teknolojiler ve dijitalleşme kültürü ile e-ticaret teması odağında desteklenerek güçlü iletişim, dijital dönüşüm ve sürdürülebilir gelişimine katkı sağlamak, dijital dönüşüm alanında çalışan girişimciler için kuluçka programı oluşturmak amacıyla İstanbul Kalkınma Ajansı 2021 Mali Destek Programına hibe desteği başvurusu yapılan bir projedir.

 

Detaylı bilgi için: www.atolyeuskudar.com

 

928r6jlhxywovals1ddjmobf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.