ÜSKÜDAR BELEDİYESİ OLARAK AVRUPA’NIN EN BÜYÜK TEKNOLOJİ FUARINDAYDIK

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ OLARAK AVRUPA’NIN EN BÜYÜK TEKNOLOJİ FUARINDAYDIK

Atölye Üsküdar Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi farklı teknoloji hazırlık seviyelerinde bulunan girişimci üyeleri ile fuarda yerini aldı. Merkezimiz bu girişimci üyelerine katma değeri yüksek, teknolojik ve savunma sanayine yönelik ürün üretmeleri amacıyla destek vermektedir.

Sektörün en büyük buluşması olan ve önemli iş birlikleri için etkin bir platform oluşturan SAHA EXPO bu fuarda 57 ülkeden 250 yabancı ve 750 yerli firmayı bir araya getirdi. Türkiye'nin marka değeri olan yenilikçi teknolojilerinin uluslararası arenaya 876 firma ve 24 üye üniversitesiyle Türkiye’nin ve Avrupa'nın en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul'un düzenlediği fuarda Atölye Üsküdar Girişimcilik ve İnovasyon Merkezimizin yanı sıra Baykar, Aselsan, Tusaş, Roketsan, Otokar gibi yerli firmalar da teknolojilerini tanıtarak savunma sanayi sektöründe sinerji oluşturdular.

Farklı ülkelerden 10 bakan, 203 resmi ve 115 ticari delegasyonun katıldığı fuar boyunca Üsküdar Belediyesi olarak girişimcilere ve firma temsilcilerine Atölye Üsküdar Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi tanıtımını yaparak işbirliği görüşmeleri gerçekleştirdik. Merkezimizin desteklediği girişimci ve ekiplerimiz, standımızı ziyarete gelen ASELSAN İcra Kurulu Başkanı Haluk Görgün, BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal’a ürettikleri girişimlerini tanıttılar.

 

dm6rw7zuit5yho3vkn1debju.jpg

u8j2msetbjxdzgclac59iqIr.jpg

v8yidbaxjcu2zonu9qdfc3rq.jpg

oclgzrj14d6auxp3Ify9mjeq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.