ÜSKÜDAR GENÇLİK FESTİVALİ’NDE 80 BİN KİŞİ MANGA, FATMA TURGUT VE EYPİO İLE COŞTU

ÜSKÜDAR GENÇLİK FESTİVALİ’NDE 80 BİN KİŞİ MANGA, FATMA TURGUT VE EYPİO İLE COŞTU

Üsküdar Belediyesi olarak gençleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda müzik ve dans dolu bir festivalde buluşturduk. Harem Meydan’ında Ceyhun Fersoy’un sunumuyla gerçekleşen festivalde gençlerin sevdiği müzik gruplarından Manga ile Eypio ve Fatma Turgut sahne aldı.

DJ performansıyla başlayan konser tam bir festival havasında devam etti. 80 bin kişinin katılım sağladığı konserde sırayla sahne alan Eypio, Fatma Turgut ve Manga ile keyifli saatler geçiren gençler sevdiği sanatçıların canlı performansıyla doyasıya eğlendi. Konser akşam saatlerinde serin havaya rağmen yoğun ilgi gördü.

Başkanımız Hilmi Türkmen’in katılım sağladığı konserde gençleri ve sanatçıları tebrik ederek,  “Sevgili gençler, buradan muhteşem görünüyorsunuz. Hoş geldiniz.  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. Bayram en güzel Üsküdar’da kutlanır. Gençlerle, sizlerle kutlanır. Bayramınızı tebrik ediyorum.” dedi.

uy3jwaq8Itfjdmxloivzqglg.jpg

d5kzywu1z9fokwjgqaxyjifp.jpg

2l0ykoujpihac8vdasmynttI.jpg

gnuaIyexj0bo2jp7mwpbt3eo.jpg

espjke2xttumxwnfr8ac5zcn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.