ÜSKÜDARLI SANATSEVERLER SANTUR SANATÇISI SEDAT ANAR KONSERİNDE BULUŞTU

ÜSKÜDARLI SANATSEVERLER SANTUR SANATÇISI SEDAT ANAR KONSERİNDE BULUŞTU

Kültür sanat alanında gerçekleştirdiğimiz atılımlarla örnek projelere imza atan Üsküdar Belediyesi olarak Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde ünlü santur sanatçısı Sedat Anar'ı Üsküdar’da ağırladık. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Sedat Anar konserine çok sayıda Üsküdarlı sanatsever katıldı. Anar, sanatı ile Üsküdarlılara adeta mest etti.

Sedat Anar konserinde, ‘’Yak Sinemi Ateşlere’’,  ‘’Seyyah-ı Avare’’, ‘’Gözlerin’’, ‘’İnsan Niyazi-i Mısri’’, ‘’Gül Müdür Bülbül Müdür’’, ‘’Sessiz Bir Ağıt’’, ‘’Bir Dem Gelir’’, ‘’Bizi Güzel Muhammed'den Ayırma’’, ‘’Nefes’’ gibi en güzel eserlerini seslendirdi.

"Ülkemizin en değerli santurilerinden birisi"

Konsere katılanlar geceden hayli memnundu. Mahmut Hüdayi Uysal, "Üniversite öğrencisiyim, kendi başıma santur çalmaya çalışıyorum. Sedat Anar da malumunuz, ülkemizin en değerli santurilerinden birisi. Okulda dersimiz bittikten sonra buraya gelip dinlemek istedim. Belediyemizin bu programlarını destekliyoruz, gençler olarak da sahip çıkmaya çalışıyoruz.'' dedi.

 

otceeuvvqg9ajqwdhxkhmnz1.jpg

8agj4lkujun37tfgIxan2mys.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.