ÜSKÜDARLILAR SABAH KOŞUSU İÇİN VALİDEBAĞ KORUSU’NDA BULUŞTU

ÜSKÜDARLILAR SABAH KOŞUSU İÇİN VALİDEBAĞ KORUSU’NDA BULUŞTU

Üsküdar Belediyesi olarak Gençlik Haftası dolayısıyla Validebağ Korusu’nda 'Üsküdar Gençlik Haftası Koşusu' düzenlendik.

Etkinliğe AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, başkanımız Hilmi Türkmen, eski futbolcu İbrahim Toraman ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Genci yaşlısı her yaştan vatandaşın katıldığı etkinlikte uzman antrenör koordinasyonunda ısınma hareketleri yapan vatandaşlar ardından koruda koşarak tur attı. Koşunun ardından ise kendilerine ikram edilen kahvaltılıkları alan vatandaşlar spor faaliyetinin ardından kahvaltılarını yaptı.

Vatandaşlarla birlikte koşu yapan başkanımız Hilmi Türkmen, "Üsküdarımızın muhteşem Validebağ Korusu’nda artık haftasonları halkımızla beraber spor yapacağız, yürüyüş yapacağız, koşacağız. Ardından da sağlıklı bir kahvaltı yapacağız. Bugün başlatıyoruz. Gördüğünüz gibi vatandaşlarımızın da ilgi ve alakası çok güzel. Herkese sağlık ve spor dolu bir hayat diliyorum." şeklinde konuştu.

pqtn0lfqtx7zje9k4fbimclw.jpg

ozIpmqgeybxuhvryvuojcfks.jpg

aeeqykros26xcsb3ornggtIy.jpg

ohdhj0cparl7kor3tqxbjans.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum