ÜSMEK MEZUNLARIMIZA SERTİFİKALARINI YIL SONU ŞENLİĞİ’NDE TESLİM ETTİK

ÜSMEK MEZUNLARIMIZA SERTİFİKALARINI YIL SONU ŞENLİĞİ’NDE TESLİM ETTİK

16 farklı kurs merkezinde, Müzik ve Gösteri Sanatları, Sanat ve Tasarım, Kişisel Gelişim, Seramik ve Cam, El Sanatları, Giyim Üretim Teknolojileri, Yabancı Dil gibi 72 alanda 3700 programda verilen eğitimleri tamamlayan kursiyerlerimiz 30 Haziran tarihinde Validebağ Korusu’nda düzenlenen ÜSMEK Yıl Sonu Şenliği ve Pikniği’nde sertifikalarına kavuştu.

Yıl sonu şenliğine başkanımız Hilmi Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, ÜSMEK yetkilileri ve kursiyerleri katılım sağladı.

Başkanımız etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bugün tam 16 merkezimiz var. 18 alanda hizmet veriyoruz. 266 programımız bulunuyor. Gösterdiğiniz ilgi, özveri ve katılım da ve bizi motive ediyor. ÜSMEK’ler siz takip ettikçe, talep ettikçe büyüyecek. Biz, bileğimizde bir altın bileziğimiz olsun isteyen bir toplumuz. Meslek sahibi olmanın önemine, erdemine inanırız. Bu süreci kolaylaştırmak da başka kurumlarla birlikte biz yerel yönetimlere de düşüyor. Biz de bu talebi doğru projelerle karşıladığımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

p9sr82ohsdbladjae4c06zkh.jpg

2quIsqmrkyzpvclspba3e5dr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.