Uygun Tatil Yerleri

Uygun Tatil Yerleri

Bütün bir yılın yorgunluğunu atabileceğiniz tatil planı yaparken bütçemize uygun otel ve konaklama tipleri arayışımız başlıyor

Uygun tatil yaparken konaklamanın uygun olması, ulaşımın kolay olması ve gezilecek yerlere yakın olması akla gelen ilk öncelikler arasında. Hem uygun fiyatlı otellerin hem gezilecek yerlerin hem de ulaşımın kolay olduğu bölgeleri sizler için araştırdık. Uygun tatil yerleri:

  1. Assos / Çanakkale

Çanakkale’ye bağlı olan Assos, Kuzey Ege’nin en beğenilen adreslerinden biri. Orman ve denizin aynı bölgede bulunduğu tatil beldesi gezilecek pek çok destinasyon ve konaklayabileceğiniz ucuz oteller açısından da oldukça zengin. En ünlü plajları Kadırga Koyu ve Assos Liman’ı. Çevresinde mutlaka görmeniz gereken yerler ise Behramkale, Antik Liman, Assos Antik Kenti ve Athena Tapınağı. İstanbul, Tekirdağ, Balıkesir, Edirne gibi şehirlerden ulaşımın oldukça kolay olduğu Assos’a kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

  1. Altınoluk/ Balıkesir

Kuzey Ege’nin en gözde tatil ve yazlık yerlerinden bir olan Altınoluk Kaz Dağları eteklerinde bulunan en gözde tatil beldelerinden biri. Altınoluk ve çevresinde gezmeniz, görmeniz gerek pek çok yer mevcut. Bunların en başında ise Kaz Dağları ve içerisinde bulunan tarihi köyler, doğal güzellikler var. Hem tarihi hem doğal geziler yapmanı seviyor aynı zamanda eğlenmek ve denizin keyfini çıkarmak önceliğiniz ise uygun fiyatlı tatil rotası Altınoluk’u tercih edebilirsiniz.

  1. Didim / Aydın

Ege Bölgesi’nin orta kısmında yer alan Didim, berrak denizi, eğlenceli akşamları, gezilecek tarihi ve doğal adresleri ile uygun fiyatlı tatil rotalarının en başında geliyor. Tüm yıl boyuncaq ılık havanın hâkim olduğu bölgenin denize girmek için en çok tercih edilen yeri ise Altınkum Plajı. Didim’e gittiğinizde mutlaka Apollon Tapınağı’nı gezmeyi ihmal etmeyin.

  1. Cide / Kastamonu

Karadeniz Bölgesi’nin turistik bölgesi Cide, keyifli denizi ve doğa harikası coğrafyası ile mutlaka görülmesi gereken yerlerden. Bölgede çok fazla otel bulunmuyor bu nedenle gitmeden önce mutlaka otel rezervasyonu yapmanızı tavsiye ederiz.

  1. Akyaka / Muğla

Muğla Türkiye’de tatil yapılabilecek beldelerin en fazla olduğu şehrimiz desek yanlış olmayacaktır. Akyaka da Muğla’da tatil yapılabilecek en uygun fiyatlı bölgelerdendir. Gezilecek yerleri, Azmak Nehri kıyısındaki restoran ve cafeleri, eğlenceli akşamları, tekne turları ve su sporları öğrenmek için okullarıyla kesinlikle görülmesi gereken tatil beldelerinden. Buraya ucuz pansiyon ve oteller, apartlar bulmanız mümkün. Ulaşım için havayolunu tercih edecekseniz Dalaman Havalimanı’nı tercih edebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.